Antena Meniu Search
x

Doi tineri din UK, torturați de femeia care i-a luat în plasament: 4 ani de abuzuri, pedepsiţi cu 3 ani de puşcărie

O femeie din Anglia a fost condamnată la trei ani de închisoare, după ce a supus doi băieți pe care îi avea în plasament la chinuri de neimaginat. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 10:49

Samantha Paisley, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată pentru că a maltratat doi tineri luați în plasament, după ce profesorii și-au exprimat îngrijorarea față de starea lor. Ea și alți doi complici, Darren Paisley, 39 de ani, și Serena Sibson-Bartram, în vârstă de 35 de ani, au fost acuzați de abuz domestic, relatează Mirror.

Băieții au fost supuși calvarului timp de patru ani de zile

După o anchetă a poliției și a asistenților sociali, aceștia au descoperit că cei trei îi obligau pe copii să stea în picioare ore în șir și nu le dădeau să mănânce. Cei doi au fost supuși calvarului timp de patru ani de zile, între februarie 2014 și martie 2018 .

Un proces care să le facă dreptate celor doi băieți a avut loc de abia anul acesta, unde, în cele din urmă, toți trei au fost găsiți vinovați. Darren Paisley a fost închis pentru șapte ani și jumătate, în timp ce Serena Sibson a fost închisă pentru șase ani și jumătate. Între timp, Samantha, din Telford, și-a recunoscut faptele și a fost închisă pentru trei ani, pe 28 noiembrie 2022.

„Inculpații nu și-au arătat remuşcări pentru faptele lor extrem de crude împotriva băieţilor nevinovaţi pe care trebuia să-i îngrijească şi să îi protejeze. caz foarte supărător. Mulți martori au intervenit și le mulțumim pentru curajul lor în a ajuta se face dreptate”, a declarat detectivul Vicky Fisher, de la Poliția West Mercia. Cei doi copii au fost luați în grija asistenților sociali, iar ulterior, le-a fost găsită o familie sigură și iubitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Doi tineri din UK, torturați de femeia care i-a luat în plasament: 4 ani de abuzuri, pedepsiţi cu 3 ani de puşcărie