Antena Meniu Search
x

Doi tineri iubiți, un român și o moldoveancă, s-au luat la bătaie cu medicii și polițiștii, într-un spital din Italia

Un român de 22 de ani și iubita lui moldoveancă, în vârstă de 25 de ani, au fost arestați pentru violență, în noaptea de sâmbătă de dumnică, după ce au jignit și agresat medicii în camera de urgență a spitalului italian Sant'Antonio di Padova, apoi s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați să calmeze situația. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.06.2022, 10:04

Doi tineri iubiți, un român și o moldoveancă, s-au luat la bătaie cu medicii și polițiștii, într-un spital din Italia - Il Mattino di Padova

Potrivit jurnaliștilor publicației Il Mattino din Padova, se pare că întregul scandal a pornit după ce cuplul a refuzat să își aștepte rândul, pentru a fi consultați de medic. 

Românul și iubita lui, care au ajuns la camera de urgență a spitalului Sant'Antonio di Padova pentru un examen medical, au început să deranjeze, să amenințe și să insulte cadrele medicale, apoi au trecut la violență. Situația a degenerat, astfel că a fost nevoie de intervenția carabinierilor.

Românul s-a luat la bătaie și cu polițiștii

Când echipajul de poliție a ajuns la fața locului pentru a restabili calmul, cei doi au sărit din nou la bătaie. Într-un final, militarii au reușit să-i pună la pământ și să-i încătușeze.

Ei au fost arestați pentru violență, amenințări și insulte la adresa unui funcționar publicși au petrecut weekendul în spatele gratiilor.

Astăzi, cei doi urmează să fie judecați. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Doi tineri iubiți, un român și o moldoveancă, s-au luat la bătaie cu medicii și polițiștii, într-un spital din Italia