Antena Meniu Search
x

Două cadavre, descoperite pe un câmp, în Mallorca. Unul era aşezat pe o canapea, celălalt pe un scaun

Cavadrele a doi bărbaţi au fost descoperite, luni,  pe un câmp de la periferia orașului Manacor, din Mallorca. În urma autopsiei s-a stabilit că cei doi nu au avut parte de o moarte violentă, potrivit okdiario.com. Cei doi ar fi murit în urma unei supradoze, cred autorităţile.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 10:32

Două cadavre, descoperite pe un câmp, în Mallorca. Unul era aşezat pe o canapea, celălalt pe un scaun
Două cadavre, descoperite pe un câmp, în Mallorca. Unul era aşezat pe o canapea, celălalt pe un scaun - Shutterstock

Poliţia Naţională anchetează moartea a doi bărbaţi, descoperiţi decedaţi pe un câmp de la periferia oraşului Manacor. Autorităţile iau în calcul mai multe ipoteze, dar cel mai probabil, victimele au murit în urma unei supradoze, potrivit sursei citate. Unul dintre cadavre aparţine unui bărbat care a fost dat dispărut de pe 13 iulie. Este vorba despre un membru al unei familii influente din regiune. 

Luni, în jurul orei 13:00, un localnic a alertat autorităţile, după ce a descoperit două persoane decedate la periferia oraşului. Din cauza temperaturilor uriaşe, cele două cadavre erau în stare avansată de degradare. Unul era aşezat pe o canapea, iar celălalt pe un scaun de lemn.  

În momentul în care ştirea a făcut înconjurul televiziunilor, zeci de persoane, membri ai familiei uneia dintre victime şi prieteni, au împânzit zona unde a fost făcută descoperirea macabră.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Două cadavre, descoperite pe un câmp, în Mallorca. Unul era aşezat pe o canapea, celălalt pe un scaun