Antena Meniu Search
x

Două minore au fost violate şi apoi otrăvite de patru bărbaţi care le-au obligat să bea insecticid, în India

Două fete în vârstă de 14, respectiv 16 ani au fost violate zilele trecute în regiunea Haryana din India, iar apoi ucise de patru bărbaţi care le-au obligat să bea insecticid.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.08.2021, 19:40

Minorele au fost abuzate chiar în propria lor casă
Minorele au fost abuzate chiar în propria lor casă - Profimedia

Cele două fete minore erau surori şi locuiau împreună cu mama lor care lucrează într-un magazin din apropiere. Agresorii au vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani şi sunt înregistraţi în baza de date a autorităţilor ca fiind muncitori migranţi care locuiau într-o cameră pe care o închiriase, aproape de locuinţa victimelor, transmite India Today.

În noaptea de 5 spre 6 august, acuzaţii au intrat cu forţa în casa fetelor şi au ameninţat-o pe mama acestora care se afla în locuinţă. Cei patru bărbaţi au violat cele două fete minore şi le-au obligat ulterior să înghită substanţe otrăvitoare, a transmis poliţia locală. "Temându-se pentru viața ei, inițial, mama fetelor le-a spus și celor de la spital că cele două surori au fost mușcate de un șarpe. Totuși, deoarece aveam suspiciuni, am interogat-o intens pe femeie, iar aceasta a mărturisit în cele din urmă ce s-a întâmplat cu adevărat”, a spus Ravi Kumar, şeful secţiei de poliţie, adăugând că autopsia a confirmat agresiunea sexuală și otrăvirea.

Omorâte prin otrăvire

Când starea fetelor a început să se deterioreze, bărbaţii care le-au agresat pe minore au ameninţat-o din nou pe mama celor două, spunându-i să declare poliţiştilor că fetele au fost muşcate de un şarpe. Imediat după sosirea echipajelor de ambulanţă, fetele au fost transportate de urgenţă la un spital din Delhi. Una dintre ele a fost declarată decedată, înainte de a ajunge la spital, în timp ce sora ei a murit în timp ce îi era administrat tratamentul.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum au acţionat cei patru agresori. Bărbaţii au fost arestaţi marţi, pe numele lor fiind deschise dosare penale pentru ucidere.

India este cunoscută pentru abuzurile care au loc asupra minorelor, săptămânile trecute o fată de nouă ani fiind violată şi apoi incinerată într-un crematoriu. După eveniment, sute de persoane au protestat în capitala ţării pentru a susţine înăsprirea pedepselor ce pot fi aplicate celor ce comit astfel de fapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Două minore au fost violate şi apoi otrăvite de patru bărbaţi care le-au obligat să bea insecticid, în India