Antena Meniu Search
x

Video Dramă la Hollywood. Ben Affleck, surprins în braţele fostei soţii. Reacţia surprinzătoare a actualei iubite, JLo

Cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood a ajuns, din nou, în atenţia tabloidelor după ce Ben Affleck a fost fotografiat îmbrăţişat cu fosta soţie, Jennifer Garner. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 18:12

Vezi și

Imaginile au fost surprinse în maşina actorului, iar martoră la gestul tandru a fost şi fiica celor doi. Internauţii au luat foc şi nu puţini au fost cei care şi-au adus aminte că idila dintre cei doi a dus la prima despărţire dintre actor şi actuala soţie, Jennifer Lopez. 

Jennifer Garner, numită de internauţi "distrugătoare de căsnicii"

Fotografiile în care Ben stă cu capul pe umărul fostei soţii au apărut în toate tabloidele. Momentul care aminteşte de scandalul de acum mai bine de 20 de ani, când Jennifer Garner a fost acuzată de fanii cuplului "Bennifer" de despărţirea dintre cei doi, a creat o isterie pe reţelele de socializare.

Nu puţini au fost cei care au spus că mama copiilor lui Ben Affleck este o "distrugătoare de căsnicii" şi au început să o compătimească, deja, pe actuala soţie. 

Pe acelaşi subiect

JLo pare că nu are nicio problemă cu "scăpările" soţului său 

Ca să mai domolească spiritele, Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au afişat împreună în acest weekend. Nu este însă prima dată când internauţii speculează probleme în Paradis. În ciuda acestora, Affleck şi Lopez au sărbătorit în luna iulie un an de când s-au căsătorit. 

Jennifer Lopez, despre Ben: "Iubesc această persoană, o iubesc cu toată inima şi sufletul meu, iar iubirea aceasta este reciprocă."

În ciuda gurilor rele care insistă să provoace un nou scandal, Jennifer Lopez şi Ben Affleck par fericiţi împreună. De altfel, artista a anunţat că pe 29 septembrie va lansa un nou album inspirat din povestea lor de dragoste care se întinde pe două decenii.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, în timp ce erau colegi pe platoul de filmare pentru pelicula "Gigli" şi s-au logodit în acelaşi an. S-au despărţit un an mai târziu, iar în 2021 - după ce fiecare a trecut prin câte un divorţ - au anunţat că sunt din nou împreună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Dramă la Hollywood. Ben Affleck, surprins în braţele fostei soţii. Reacţia surprinzătoare a actualei iubite, JLo