Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin frățiorul meu, ai lăsat în urmă o durere de nedescris". Lucian a murit la 34 de ani într-un cumplit accident în Italia. Un copil va crește acum fără tată

A plecat în Italia cu multe vise din care acum au rămas doar amintiri. Destinul a fost însă crunt pentru Lucian, un român de doar 34 de ani. Bărbatul și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier, petrecut duminică dimineața în provincia Arrezzo.

de Monica Palade

la 30.05.2023, 10:38

Originar din Galați și tată a unui copil, Lucian aflat pe partea din dreapta a murit pe loc, după ce autoturismul condus de un alt român de 36 de ani a intrat în plin, în zidul unei case, după ce a trecut de pasajul subteran feroviar. Șoferul a ajuns la un spital din Siena cu răni grave, informează arezzonotizie.it.

Un copil a rămas orfan de tată

Cei doi se îndreptau spre muncă în momentul teribilului accident. Vestea morții lui Lucian i-a îndurerat pe cei rămași acasă și nu numai. Un copil nu își va mai vedea niciodată tatăl, dar va ști probabil că a murit încercând să îi ofere o viață mai bună.

„De ce doamne ai ales sa ne lasi fara el? Pacat de tinerete. Pacat ca nu teai bucurat de pruncul tau. Pacat ca nu ai mai ajuns sa te bucuri de planurile facute, de casisoara ta inceputa. Pacat pacat. Cale de reintoarcere nu mai este. Dar sa stii de acolo de sus noi familia ta ai fost si vei ramane in inimile noastre pana la ultima suflare!! Parte din parte, suflet din suflet, inima din inima al tau cumnat nu te va uita niciodată si voi fi alaturi de familia noastra mama, tata, cumnata, fiu, la orce ora din zi si din noapte. Dumnezeu sa te ierte si sa-ti fie tarana usoara”, „Scumpul meu fratior ai plecat și ne-ai lăsat triști ,supărați nu te vom uita, sufletul meu”, „Drum lin frățiorul meu, ai plecat și ne-ai lăsat îndurerați, ai lăsat în urma o durere de nedescris! Vei rămâne veșnic în sufletul nostru!”

„Condoleante! Domnul sa va mangaie inimile si sa va dea putere la toti sa treceti peste acest mare necaz!”„DOAMNE ...MARE PACAT L-AM CUNOSCUT PERSONAL UN BAIAT BUN ....DUMNEZEU SĂ ÎI iERTE PĂCATELE....ÎMI PARE RAU SINCER...... ”, „Condoleanțe! Dumnezeu să vă întărească în aceste momente de grea durere!”„Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă la toată familia putere să treceți peste acest necaz”, „Of Doamne, ce om bun a fost cum s-a dus dintr-odată. Doamne să ai milă de el și de familia lui te rog, Doamne să ai milă de familia lui că a fost un om bun și păcat de anii lui care a avut era un om minunat care a vrut să facă un bine la familia lui, dar s-a întâmplat chestia asta”, „Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și sa-i fie țărâna usoara!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Drum lin frățiorul meu, ai lăsat în urmă o durere de nedescris". Lucian a murit la 34 de ani într-un cumplit accident în Italia. Un copil va crește acum fără tată