Antena Meniu Search
x

Durere cumplită după moartea subită a unui băiat de 12 ani, elev în clasa a 7-a la o şcoală din Anglia: „Mi se rupe inima, absolut sfâşietor"

Un băiat de 12 ani, elev în clasa a7-a la o şcoală din Leeds, a murit subit în această săptămână, Colegii şi cadrele didactice au fost extrem de afectate de vestea tragică şi complet neaşteptată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.04.2022, 14:47

Durere cumplită după moartea subită a unui băiat de 12 ani, elev în clasa a 7-a la o şcoală din Anglia - Profimedia

Layth Maumoniat, în vârstă de 12 ani era elev în clasa a 7-a, la şcoala Allerton din Leeds. Membrii personalului instituţiei au fost văzuți plângând pe coridoare, după ce au aflat vestea tragică. Copilul a murit subit în această săptămână, în timp ce se afla acasă, sub ochii împietriţi de durere ai părinţilor.

Mesaje de adio pentu băiatul de 12 ani

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare din partea prietenilor şi cunoscuţilor, mulţi dorind să transmită condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente.

„Absolut sfâșietor. Gândurile mele sunt alături de familia voastră”.

Pe acelaşi subiect

„Atât de trist. Odihnă veşnică. Condoleanţe familiei și prietenilor lui”.

„Mi se rupe inima pentru el și familia lui. Am un fiu de aceeași vârstă și pur și simplu nu-mi imaginez să-l pierd”.

"Odihnă veşnică miculului prinț. Fie ca tu să găsești mântuirea și fericirea veșnică în Împărăția lui Dumnezeu, unde ești pentru totdeauna în siguranță. Odihnește-te micuțule."

„Este foarte trist tot întâmplă. Este atât de trist”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor, potrivit Mirror

Un purtător de cuvânt al liceului Allerton a confirmat informaţia potrivit cărora copilul a murit, dar menţionează că „nu a mai primit niciun alt detaliu”. „Tot ce putem confirma în acest moment este că un băiat, elev în clasa a7-a, a murit”, a spus acesta.

Un purtător de cuvânt al Consiliului Local Leeds a adăugat: „Moartea lui Layth Maumoniat este extrem de tristă și oferim sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celorlalți care l-au cunoscut. Colaborăm îndeaproape cu școala pentru a ne asigura că personalul și elevii sunt sprijiniți în această perioadă dificilă”.

O anchetă urmează să fie deschisă pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstanţele exacte ale evenimentului nefericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Durere cumplită după moartea subită a unui băiat de 12 ani, elev în clasa a 7-a la o şcoală din Anglia: „Mi se rupe inima, absolut sfâşietor"