Antena Meniu Search
x

Durere de neimaginat pentru familia Mariei. Femeia stabilită în Italia a fost împinsă de la geam, de la 10 m înălţime, de iubitul său român

Un român stabilit în Italia este acuzat de uciderea iubitei sale, pe care a împins-o de la fereastra apartamentului din localitatea Riva del garda. Tragedia s-a petrecut pe 30 ianuarie 2022, potrivit Il Quotidiano. Iniţial, bărbatul declarase că femeia s-a sinucis, însă anchetatorii au obţinut dovezi care îl încriminează. 

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 11:14

Durere de neimaginat pentru familia Mariei. Femeia stabilită în Italia a fost împinsă de la geam, de la 10 m înălţime, de iubitul său român
Durere de neimaginat pentru familia Mariei. Femeia stabilită în Italia a fost împinsă de la geam, de la 10 m înălţime, de iubitul său român - Il Quotidiano

30 ianuarie 2022. Zi fatidică pentru o femeie de 47 de ani, originară din Moldova, stabilită în Italia. Maria a murit la spital, după ce a căzut de la fereastra apartamentului său din localitatea Riva del Garda. 

Iniţial, cazul a fost considerat o posibilă sinucidere. Partenerul acesteia, care spune că se afla cu ea în apartament la momentul tragediei, a declarat că a fost un accident, însă noile dovezi descoperite de anchetatori indică faptul că acesta ar fi împins-o, după un scandal conjugal. 

Oamenii legii au obținut un fișier audio de pe telefonul femeii, care sugerează că înainte de tragedie, cei doi s-ar fi certat. Astfel, anchetatorii au dezvăluit că detaliile povestite de român prezentau numeroase contradicții.

Deşi individul a declarat că se afla în cameră, când Maria a căzut de la o înălţime de 10 metri, noile dovezi arată că, de fapt, era în apropierea victimei. Din mesaje se înţelege că victima era speriată şi se temea pentru viaţa ei. Ba mai mult, când a fost descoperită de poliţişti, aceasta avea zgârieturi pe faţă. 

Procurorii au cerut trimiterea în judecată a bărbatului pentru omor. Individul va trebui să se prezinte în fața judecătorului pentru o audiere preliminară, la tribunalul din Rovereto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Durere de neimaginat pentru familia Mariei. Femeia stabilită în Italia a fost împinsă de la geam, de la 10 m înălţime, de iubitul său român