Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ea este moldoveanca găsită moartă și pe jumătate dezbrăcată pe o plajă în Italia. Galina plecase în vacanță

A plecat în vacanță în Italia, în urmă cu patru zile, dar a avut parte de un sfârșit tragic. La doar 33 de ani, Galina a fost găsită fără viață pe o plajă din Porto Sant’Elpidio.

de Monica Palade

la 30.08.2023, 21:49

Frumoasa brunetă era pe jumătate dezbrăcată, doar în sutien și tricou. A fost identificată imediat, datorită tatuajelor pe care le avea. Pe trupul femeii, nu au fost identificate urme de violență, iar anchetatorii cred că femeia s-a înecat. Cu toate acestea, nu este exclusă nici moartea accidentală și nici crima.

Unul din bărbații cu care era ar fi fost român

Cadavrul tinerei a fost găsit în dimineața zilei de 28 august de către două femei care se plimbau pe mal. „Împreună, cele două femei au încercat să o scoată pe fată din apă, dar nu au mai putut face nimic pentru ea: era deja moartă de câteva ore”.

Ancheta medico-legală urmează să lămurească cu exactitate cauza morții. Între timp, anchetatorii încearcă să refacă ultimele ore din viața Galinei. Polițiștii au audiat și câteva persoane care o cunoșteau pe frumoasa brunetă. Potrivit cronachefermane.it, cu doar câteva ore înainte de moarte, tânăra a fost văzută în compania a două persoane de sex masculin. Alte publicații italiene, spun că unul dintre bărbați ar fi român. Deocamdată, oamenii legii nu au un cerc de suspecți. Cercetările consintuă însă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Mapamond » Ea este moldoveanca găsită moartă și pe jumătate dezbrăcată pe o plajă în Italia. Galina plecase în vacanță