Antena Meniu Search
x

Video Elena, o tânără româncă din Italia, a fost ucisă după ce ar fi refuzat un joc erotic. Începe procesul crimei din Aosta

Procesul lui Gabriel Falloni, acuzat de uciderea Elenei Raluca Șerban, o tânără româncă rezidentă în Aosta, Italia, începe în mai puțin de 2 luni. Presa din Peninsulă anunță că primul termen a fost stabilit pentru miercuri, 1 decembrie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2021, 15:16

Vezi și

Președintele Tribunalului din Aosta, Eugenio Gramola, a anunțat primul termen în procesul lui lui Gabriel Falloni, pentru crimă voluntară agravată și tâlhărie. Italianul de 36 de ani de află de câteva luni bune în spatele gratiilor, după ce a mărturisit uciderea româncei Elena Raluca Șerban, de 32 de ani, în 17 aprilie, în apartamentul pe care tânăra îl închiriase în Aosta.

valledaostaglocal.it

Procurorii Luca Ceccanti și Manlio D'Ambrosi ceruseră ca procesul să aibă loc de îndată, mai ales că Falloni a recunoscut crima. Președintele Gramola a stabilit, însă, cinci termene, o sentință finală urmând să fie dată până în a doua jumătate a lunii ianuarie 2022, potrivit valledaostaglocal.it.

Elena a fost ucisă cu o lovitură de cuțit

Pe acelaşi subiect

Reamintim că Elena Raluca Șerban a fost găsită moartă în 17 aprilie, în apartamentul pe care îl închiriase de puţin timp pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta.

O singură lovitură cu cuțitul, în zona gâtului, i-a fost fatală Elenei, fata fiind descoperită fără suflare în baia locuinței, într-o baltă de sânge. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriel Falloni a recunoscut că a ucis-o pe româncă

În mai, asistat de avocaţii săi, Gabriel Falloni a fost audiat în închisoare de procurorii Paolo Fortuna, Luca Ceccanti și Manlio Ambrosi. Italianul şi-a mărturisit crima şi a dat detalii despre circumstanţele în care s-a produs atacul.

Falloni fusese filmat de camerele de supraveghere în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie, când a intrat în clădirea unde locuia românca. După 37 de minute, bărbatul a părăsit condominiul. 

Potrivit declaraţiilor sale, Falloni îşi dăduse întâlnire cu Elena, după ce tânărul îi găsise numărul de telefon pe un site de escorte, scrie publicaţia valledaostaglocal.it.

Elena ar fi refuzat un joc erotic

Individul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Elena după o altercație. Tânăra ar fi refuzat un joc erotic, iar Falloni a încercat să o convingă cu forța. Și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar apoi a slăbit strânsoarea. În acel moment, ea luase deja un cuțit pentru a se apăra, însă bărbatul a reușit să i-l smulgă din mână, apoi a înjunghiat-o.

valledaostaglocal.it

Elena s-a stins în doar câteva minute.

După ce a pus într-o pungă, cearșafurile pătate de sânge și cuțitul - pe care ulterior l-a aruncat în gunoiul de lângă casa lui -, precum și telefoanele mobile ale victimei, bărbatul a fugit.

Când a fost prins de poliție, Gabriel Falloni avea cu el între 1.500 și 2.000 de euro în numerar.

Românca era pe jumătate dezbrăcată

Elena Raluca Șerban era rezidentă la Lucca, însă, cu 3 săptămâni înainte de producerea tragediei, se mutase cu chirie în apartamentul din Aosta.

aostaoggi.it

Potrivit valledaostaglocal.it, tânăra de 32 de ani ar fi practicat prostituţia. Elena era originară din Galați. Polițiștii nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament, semn că victima îi deschisese călăului ei. 

Românca a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Elena, o tânără româncă din Italia, a fost ucisă după ce ar fi refuzat un joc erotic. Începe procesul crimei din Aosta