Antena Meniu Search
x

Video A fost prins criminalul Elenei, românca ucisă cu sălbăticie în Italia: "Ce s-a întâmplat este de neimaginat!"

Gabriel Falloni, un tânăr de 35 de ani, violator în serie, care, potrivit anchetatorilor din Aosta, Italia, a ucis-o pe Elena Raluca Şerban, o tânără româncă de 32 de ani, a fost arestat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.04.2021, 11:44

  • Crima a avut loc chiar în casa româncei.
  • Elena a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

Originar din Sorso (Sassari), italianul avea antecedente pentru tentativă de violență sexuală, fiind condamnat la 4 ani de închisoare. După ce a ucis-o pe Elena, bărbatul a plecat din Valle d'Aosta și se refugiase în Genova, de unde probabil a încercat să se întoarcă în Sardinia. 

Gabriel Falloni

valledaostaglocal.it

Potrivit tgcom24.mediaset.it, poliția era pe urmele lui de mai multe zile, iar marți, când s-a întors în Valle d'Aosta, Gabriel Falloni a fost arestat.

Voluntar al Protecţiei Civile, cu impulsuri criminale. Viaţa dublă a lui Gabriel Falloni

Pe acelaşi subiect

"Anul acesta, de ziua mea, cer donații pentru Greenpeace Italia".

"Bună seara tuturor, pentru cei care au nevoie de un îngrijitor pentru vârstnici în timpul zilei, știu o fată de 37 de ani, cu 4 ani de experiență. Fată bună și politicoasă disponibilă imediat în zona Nus".

Sunt câteva dintre mesajele publicate de italian pe pagina de Facebook 'Sei di Nus se' de Gabriel Falloni, violatorul în serie care, potrivit echipei mobile de poliţie din Aosta, sâmbătă, 17 aprilie, a ucis-o pe Elena Raluca Şerban cu o lovitură în zona gâtului. 

Crima a avut loc chiar în casa fetei.

aostaoggi.it

Elena era rezidentă la Lucca, însă, de 3 săptămâni, se mutase cu chirie într-un apartament pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta. Potrivit publicației valledaostaglocal.it, tânăra de 32 de ani practica prostituţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nimeni nu i-a bănuit trecutul periculos

Ghinionul Elenei s-a numit Gabriel Falloni, acest tânăr manierat și deschis, care locuia de mai mulți ani în Nus, o comună din regiunea Valle d'Aosta. Falloni venise aici din Sardinia, ca să scape de un trecut plin cu arestări și condamnări pentru viol. Un trecut care încerca să-l ascundă în spatele unei măști false. Bărbatul se lăuda cu tot felul de funcții în asociații de binefacere și era voluntar al Protecției Civile.

Gabriel Falloni

valledaostaglocal.it

Nimeni nu i-a bănuit trecutul periculos și cu siguranță nimeni nu poate fi condamnat pentru asta, comentează jurnaliștii italieni. În general, spun aceștia, nimeni nu cere cazierul judiciar de la o persoană întâlnită la bar sau pe Facebook. Însă, dacă ar fi executat pe deplin pedepsele care i-au fost aplicate de instanțe, ucigașul Ralucăi ar fi fost și astăzi în spatele gratiilor.

Primarul orașului Nus spune că ce s-a întâmplat este de neimaginat.

"Sunt cu adevărat impresionat. Acest om intrase pașnic în comunitatea noastră, nu cred că a făcut vreodată probleme în zonă. Nu se știau prea multe despre trecutul său. Ceea ce s-a întâmplat este de neimaginat", a declarat Camillo Rosset.

Elena a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte

Reamintim că Elena Raluca Șerban a fost ucisă în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta, în urmă cu doar trei săptămâni. Un apartament în care, sâmbătă după-amiază, și-a găsit sfârșitul. O singură lovitură de cuțit în zona gâtului i-a fost fatală tinerei românce. 

Elena Raluca Şerban

Facebook

Elena, originară din Galați, a fost găsită moartă, duminică dimineață, pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. Polițiștii nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament, semn că victima îi deschisese călăului ei.

Elena Raluca Şerban

Facebook

Românca a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » A fost prins criminalul Elenei, românca ucisă cu sălbăticie în Italia: "Ce s-a întâmplat este de neimaginat!"