Antena Meniu Search
x

Elevul de 6 ani care şi-a împuşcat profesoara, într-o şcoală din SUA, s-a lăudat cu gestul diabolic. Dezvăluiri cutremurătoare din anchetă

Elevul de șase ani din SUA care și-a împușcat profesoara la începutul acestui an s-a lăudat cu incidentul, spunând "Am împușcat-o mortal", arată documente din anchetă. Copilul a venit cu arma la școală, iar cadrul didactic a vrut să-i confiște pistolul, atunci când a văzut ce se întâmplă. Minorul a tras fără să clipească, iar învățătoarea a ajuns atunci pe patul de spital cu răni grave. Abigail Zwerner a depus un proces de 40 de milioane de dolari, băiatul nefiind pus sub acuzare

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 18:29

În timp ce era reținut după incidentul de la școala din Virginia, băiatul ar fi recunoscut că "a făcut-o", adăugând: "Am luat arma mamei mele aseară". Băiatul nu a fost acuzat, însă mama acestuia, Deja Taylor, a fost acuzată de neglijență și infracțiune de lăsare nechibzuită a unei arme de foc încărcate, care a pus în pericol un copil.

Mama elevului riscă până la 25 de ani de închisoare

În iunie, ea a fost, de asemenea, acuzată că a folosit ilegal o substanță controlată în timp ce deținea o armă de foc și a făcut o declarație falsă în timpul achiziționării unei arme de foc. Deja Taylor va fi condamnată în octombrie și riscă până la 25 de ani de închisoare.

Folosind pistolul mamei sale, băiatul a împușcat-o pe profesoara sa în mână și în piept, pe 6 ianuarie, la școala elementară Richneck din Newport News, Virginia. După împușcătură, doamna Zwerner a spus poliției de la spital că a văzut copilul stând lângă biroul lui când "a scos o armă de foc din buzunarul jachetei și a îndreptat-o" spre ea, potrivit documentelor din anchetă făcute publice, relatează BBC.

Pe acelaşi subiect

Copilul ar mai fi avut antecedente violente cu o altă profesoară

Înainte ca elevul să tragă cu pistolul de 9 mm, ea a spus: "Ce faci cu asta?" Profesoara a fost operată de patru ori. Un alt cadru didactic a auzit împușcăturile și l-a reținut pe elev până la sosirea poliției. În documente se mai menţionează un alt incident cu acelaşi elev în timp ce acesta era la grădiniţă. Un profesor pensionar a spus poliției că a început să "o sufoce până la punctul în care nu mai putea respira".

În procesul doamnei Zwerner, depus în aprilie, ea îi acuză pe oficialii școlii de neglijență gravă pentru ignorarea semnelor de avertizare și susține că inculpații știau că copilul "avea un istoric de violență întâmplătoare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Elevul de 6 ani care şi-a împuşcat profesoara, într-o şcoală din SUA, s-a lăudat cu gestul diabolic. Dezvăluiri cutremurătoare din anchetă