Antena Meniu Search
x

"Era lumea mea. Odihnește-te în pace, frumosul meu băiețel". A murit la 8 ani, spulberat de o dubă, în timp ce se juca în fața casei din UK

Sfârșit tragic pentru un copilaș de opt ani. Băiețelul din UK a murit după ce a fost lovit de o dubă, când se juca în fața casei. Mama copilului este devastată și își plânge acum fiul.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 08:27

A murit la 8 ani, spulberat de o dubă, în timp ce se juca în fața casei din UK
Layton Harrison si mama lui, Stacey Bailey - Facebook / Stacey Bailey

Layton Harrison a fost descris ca fiind „cel mai energic și mai fericit băiat pe care l-ai întâlni vreodată” de mama sa devastată, Stacey Bailey. Femeiea spune acum că o parte din ea a murit în ziua în care a murit și băiețelul ei, relatează Mirror.

Copilașul de opt ani ani a sfârșit în tragic, după ce a fost spulberat de o dubă

Copilașul de opt ani ani a sfârșit în tragic, pe patul de spital, după ce a fost spulberat de o dubă, în timp ce se juca în fața casei sale din Penwortham, Lancashire. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, iar copilașul a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. 

Layton a fost un băiețel foarte iubit de toți cei care l-au cunoscut. Era lumea mea și cel mai bun prieten al meu. O parte din mine a mers cu Layton în ziua în care a murit. Se lumina fiecare cameră în care intra. Era cel mai energic, cel mai fericit băiat pe care l-ai întâlni vreodată. Odihnește-te în pace, frumosul meu băiețel, nu vei fi uitat niciodată”, a scris mama copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Era lumea mea. Odihnește-te în pace, frumosul meu băiețel". A murit la 8 ani, spulberat de o dubă, în timp ce se juca în fața casei din UK