Antena Meniu Search
x

"Era mort de ceva vreme". Un bărbat de 63 de ani, acuzat de canibalism. Şi-ar fi ucis tatăl de 90 de ani, apoi ar fi mâncat bucăţi din cadavrul francezului

Este anchetă într-un oraş francez, după descoperirea unui caz înfiorător de canibalism. Un bărbat de 63 de ani a fost arestat, după ce ar fi recunoscut că şi-a ucis tatăl apoi ar fi mâncat bucăţi din trupul acestuia. 

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 16:25

Un bărbat de 63 de ani, acuzat de canibalism
Un bărbat de 63 de ani, acuzat de canibalism - Shutterstock - foto ilustrativ

Cadavrul bărbatului în vârstă de 90 de ani a fost descoperit duminică, 23 octombrie, într-un cartier din Blanc-Mesnil (Seine-Saint-Denis), acolo unde locuia fiul său. Poliţiştii au deschis imediat o anchetă pentru ucidere. 

Alerta a fost dată de nepoata bărbatului ucis, care a venit în vizită la bunicul ei, despre care nu mai primise nicio veste, duminică după-amiază. „ Corpul acestuia a fost găsit în casă. Era mort de ceva vreme ”, au spus procurorii, adăugând că starea lui de putrefacţie „a împiedicat realizarea constatărilor la fața locului”.

O anchetă este în derulare

La fața locului polițiștii l-au arestat pe fiul decedatului, care locuia cu el în acelaşi cartier. Bărbatul în vârstă de 63 de ani cu probleme psihice grave a spus că „ l-a ucis și apoi a mâncat părți din corpul tatălui său”, potrivit unei surse din poliție. Cuvintele sale sunt „nu neapărat de luat în serios”, a avertizat însă poliţia, având în vedere problemle bărbatului. 

În plus, „primele constatări la faţa locului nu confirmă spusele bărbatului”, a spus aceeaşi sursă. Problemele pentru care este cunoscut presupusul autor al crimei il face incompatibil cu arestul poliției, tocmai de aceea a fost supus internării obligatorii. Ancheta a fost acum încredințată poliției judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Era mort de ceva vreme". Un bărbat de 63 de ani, acuzat de canibalism. Şi-ar fi ucis tatăl de 90 de ani, apoi ar fi mâncat bucăţi din cadavrul francezului