Antena Meniu Search
x

"Este în viață?". Un şoarece, "surpriza" găsită de o tânără într-o pungă de chipsuri pe care o cumpărase dintr-un magazin din Mexic

O femeie din Mexic a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută, după ce a cumpărat dintr-un magazin o pungă de chipsuri. În momentul în care a deschis pachetul, aceasta a descoperit îngrozită.....un şoarece mort.

De Redactia Observator la 02.10.2022, 14:27
Un şoarece, "surpriza" găsită de o tânără într-o pungă de chipsuri
Un şoarece, "surpriza" găsită de o tânără într-o pungă de chipsuri - Captură Video / Twitter

Esther De La Rosa susţine că a cumpărat punga de chipsuri de la un magazin local din oraşul Tampico, Tamaulipas. Femeia spune că a fost şocată în momentul în care a văzut în pungă "surpriza", mai exact, un şoarece mort, scrie The Mirror. 

Surpriză neplăcută, în punga de chipsuri

Într-o postare pe Facebook, prin care femeia a vrut să împartă experienţa cu alţi internauţi, aceasta spune că a rămas traumatizată în urma acestui ncident, în timp ce utilizatorii şi-u expirmat dezgustul în urma descoperirii. 

Pe acelaşi subiect

"Am un şobolan în punga de chipsuri", a notat femeia în dreptul fotografiei. Comentariile nu au întârziat să apară. "Este incerdibil că s-a întâmplat asta, nu mi-am imaginat niciodată acest lucru. Aceste chipsuri au fost întotdeauna preferatele mele. Nu mai cumpăra aceste chipsuri niciodată, ai grijă de copii tăi", a scris un utilizator. Alţii au glumit pe seama incidentului spunând că este "un cadou surpriză" sau întrebând dacă şoarecele "este în viaţă".

În videoclipul postat, femeia arată mai multe pungi de chipsuri pe raftul unui magazin cât şi punga pe care ea a cumpărat-o. Pe Twitter, compania care produce chipsurile a răspuns la postarea mamei şi a rugat-o săle trimită mai multe detalii într-un mesaj privat. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "Este în viață?". Un şoarece, "surpriza" găsită de o tânără într-o pungă de chipsuri pe care o cumpărase dintr-un magazin din Mexic