Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Tragedie enormă, bieții copii vor rămâne marcați pe viață”. Dana şi Neculai au murit rând pe rând în faţa copiilor. Ultima amintire în patru, o fotografie împreună

O zi minunată, la picnic, ultimele clipe de fericire din viaţa a doi copii. Alexandru şi Larisa Valentina şi-au văzut părinţii rând pe rând dispărând în apele râului Timiş. Nimic nu anunţa tragedia la care cei doi copii de 11, respectiv 10 ani aveau să o trăiască.

de Monica Palade

la 27.06.2022, 15:27

Deşi nu ştia să înoate, Nicolae-tatăl a intrat în apă împreună cu un prieten. A dispărut în scurt timp în adâncuri. De pe margine, Dana a văzut că partenerul său nu a mai ieşit la suprafaţă, a cerut ajutorul, însă nimeni nu s-a încumetat să sară. Aşa că s-a aruncat ea. Nici ea nu ştia să înoate, dar nu putea să-l lase pe tatăl copiilor săi să moară în faţa lor.

Au murit rând pe rând în faţa copiilor lor

Nu a bănuit nicio clipă că ea la rândul ei nu va mai ieşi din apă. La o zi după tragedie, trupurile celor doi au fost găsite unul lângă celălalt. Semn că s-au găsit într-un final şi s-au unit definitiv în moarte. De pe margine, copiii au privit şocaţi scenele ce se desfăşurau în faţa lor. Fără îndoială, micuţii, care vor rămâne în custodia familiei extinse, vor avea nevoie de consiliere. Ultima amintire alături de părinţii lor este o fotografie făcută cu doar câteva momente înainte de tragedie.

Mesajele apropiaţilor au curs pe reţelele de socializare: „Off Doamne!! Tragedie enormă,bieții copii...vor rămâne marcați pe viață. Dumnezeu să-i odihnească iar pe copilași să-i întărească. O zi fericita cu familia sa transformat întruna de coșmar ptr copiii lor și familia lor”, „Nu-mi vine sa cred ca îi ultima poza cu Cumnata și Cumnatul. Dumnezeu sa le dea odihna veșnică!!”, „Doamne ferește Doamne, Dumnezeule Sfinte”, „Sincere condoleante familiei si voua! Dumnezeu sa va intareasca”, „Dumnezeu sa-i ierte odihna veșnica lacrimi multe păcat tineri dar Dumnezeu își alege suflete frumoase și tinere. Odihna veșnica”, „Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Doamne ce mare durere”, „Dumnezeu sa-i ierte ! Nu-mi vine sa cred”, „Bunul Dumnezeu să îi odihnească în pace și la familii putere să treacă prin așa mare tragedie”, „Dumnezeu să vă ierte odihna veșnică”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » „Tragedie enormă, bieții copii vor rămâne marcați pe viață”. Dana şi Neculai au murit rând pe rând în faţa copiilor. Ultima amintire în patru, o fotografie împreună