Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Familie destrămată, în UK. Doi părinți au murit în casa cuprinsă de flăcări. Fiul de 2 ani, între viață și moarte la spital: “Sunt copii acolo”

Incident șocant în UK. Doi părinți au murit împreună după ce casa lor a luat foc. Copilul lor, în vârstă e aproape doi ani, se află în spital în stare gravă. Celălalt fiu a scăpat, ca prin minune, nevătămat.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 15:10

Familie destrămată, în UK. Doi părinți au murit în casa cuprinsă de flăcări. Fiul de 2 ani, între viață și moarte la spital Familie destrămată, în UK. Doi părinți au murit în casa cuprinsă de flăcări. Fiul de 2 ani, între viață și moarte la spital - Facebook

Joshua Pearson şi Danielle Bamber au murit miercuri, 17 iulie, într-un incendiu care le-a cuprins casa din Blackpool, Anglia. Potrivit poliţiei din Lancashire, băiatul celor doi în vârstă de 6 ani nu a fost rănit. Celălalt copil al cuplului, în vârstă de doi ani, se află încă la spital, în stare gravă, potrivit The Sun

Martorii, șocați

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, dar la scurt timp s-a aprins din nou în faţa casei. A fost nevoie de intervenţia a patru maşini de pompieri pentru a stinge flăcările care au prins întreaga locuință. Autoritățile nu au stabilit încă de la ce a izbucnit incendiul.

Articolul continuă după reclamă

Carly Ibbotson, vecină şi martoră la incident, a declarat că era ora 2:36 dimineaţa când a văzut flăcările pe geam. Toată lumea ieşise speriată în stradă, iar unul dintre vecini a început să țipe: "Sunt copii acolo”.  Femeia a sunat imediat la urgenţe.

Pe acelaşi subiect

Familiile celor doi, răpuse de durere

Părinţii lui Joshua sunt răpuși de durere şi spun băiatul lor „foarte iubit” le va lipsi extrem de mult. Ei și-au amintit cât e mult și-a "iubit partenera şi copiii”. 

"Suntem devastaţi de ceea ce s-a întâmplat cu fiica noastră şi cu familia ei”, a declarat familia lui Danielle, tânăra moartă alături de partenerul ei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Familie destrămată, în UK. Doi părinți au murit în casa cuprinsă de flăcări. Fiul de 2 ani, între viață și moarte la spital: “Sunt copii acolo”