Antena Meniu Search
x

Familie masacrată într-o casă din Hawaii. Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii de 10, 12 și 17 ani, apoi s-a sinucis: "O tragedie inexplicabilă"

Crimă șocantă în Hawaii. Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii în vârstă de 10, 12 și 17 ani, apoi și-a luat viața. 

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 13:27

Familie masacrată într-o casă din Hawaii. Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii de 10, 12 și 17 ani, apoi s-a sinucis: "O tragedie inexplicabilă"
Familie masacrată într-o casă din Hawaii. Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii de 10, 12 și 17 ani, apoi s-a sinucis: "O tragedie inexplicabilă" - Hawaii News Now

Crima îngrozitoare este printre cele mai șocante din istoria Oahu, a spus poliția. Autoritățile încă investighează motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul macabru. Un vecin a sunat la poliție în urma unui conflict aprins, spun autoritățile. Polițiștii au confirmat că suspectul se numără printre cei găsiți morți la domiciliu. Identitățile victimelor și ale suspectului nu au fost făcute publice, potrivit Hawaii News Now.

Și-a ucis soția și cei trei copii, apoi s-a sinucis

„Aș dori să transmit familiilor sincere condoleanțe. Este regretabil și foarte trist”, a declarat un oficial al poliției.

„Această tragedie inexplicabilă a zguduit profund comunitatea noastră. Gândurile și rugăciunile noastre sincere se îndreaptă către familiile și prietenii care se confruntă cu această pierdere profundă”, a declarat primarul din Honolulu, Rick Blangiardi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Familie masacrată într-o casă din Hawaii. Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii de 10, 12 și 17 ani, apoi s-a sinucis: "O tragedie inexplicabilă"