Antena Meniu Search
x

Foto Familie spulberată de un șofer aflat pe contrasens. Trei frați au murit, iar mama lor luptă pentru viață, într-un spital din SUA

O familie din Louisiana a primit o lovitură cumplită, în pragul sărbătorilor de iarnă. Trei frați, în vârstă de 15, 17 și 20 de ani, au fost spulberați într-un accident rutier grav, provocat de un șofer care mergea cu viteză pe contrasens. 

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 11:08

Crăciunul va rămâne o amintire tristă pentru o familie de americani din Louisiana, îndoliată de moartea lui Lindy Simmons (20 de ani), Christopher Simmons (17 ani) și Kamryn Simmons (15 ani). Cei trei frați erau mezinii casei și mândria părinților. Acum însă, din cauza unui șofer imprudent, locul lor va rămâne gol la masa de sărbători. 

Trei frați, spulberați de un șofer care mergea pe contrasens. Mama victimelor, la Terapie Intensivă

Mașina în care se aflau cele trei victime circula regulamentar, când a fost izbită în plin de un alt vehicul. Șoferul vinovat, John Lundy (54 de ani), care mergea pe contrasens în momentul impactului, a murit la rândul său, relatează New York Post. De asemenea, mama tinerilor uciși, Dawn Simmons, și iubita în vârstă de 16 ani a lui Christopher, Marissa, au fost internate în stare critică.

Familia cu nouă copii și-a pierdut astfel mezinii, povestește Katie DeRouen, cea mai mare dintre frați. Accidentul s-a petrecut pe drumul spre casă după meciul de baschet al echipei liceului. "Din familia aceea numeroasă cu nouă copii am rămas cât ai clipi numai șase. Nu știu dacă ne vom putea reveni vreodată după această tragedie", spune Katie DeRouen. "Cei trei bebeluși ai casei s-au dus. Tata și-a pierdut cei mai mici copii, iar mama e la Terapie Intensivă. Nici măcar nu are idee ce s-a întâmplat. Viețile noastre au fost zdrobite." Tânăra crede că șoferul vinovat se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe, însă rezultatele analizelor toxicologice vor oferi mai multe detalii în anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Familie spulberată de un șofer aflat pe contrasens. Trei frați au murit, iar mama lor luptă pentru viață, într-un spital din SUA