Antena Meniu Search
x

Farmacist ucis de propriul frate, în SUA, pentru că administra vaccinuri anti-COVID. Criminalul a luat trei vieţi într-o singură zi

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost arestat în SUA pentru uciderea a trei persoane, între care fratele său, un farmacist care administra vaccinuri împotriva COVID-19, şi cumnata sa.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 18:36

Jeffrey Allen Burnham, din Maryland, a fost arestat după ce a ucis trei persoane, între care şi fratele său
Jeffrey Allen Burnham, din Maryland, a fost arestat după ce a ucis trei persoane, între care şi fratele său - Twitter

Jeffrey Allen Burnham, din Maryland, a fost arestat după ce a ucis trei persoane, relatează Yahoo News, potrivit news.ro. Poliţişti au descoperit-o mai întâi pe Rebecca Reynolds, o prietenă a mamei sale, asainată acasă. Bărbatul a furat apoi maşina victimei şi s-a dus la locuinţa fratelui său, potrivit The Independent. Suspectul şi-ar fi ucis fratele, pe Brian Robinette, în vârstă de 58 de ani, şi pe soţia acestuia, Kelly Sue, în vârstă de 57 de ani, în data de 30 septembrie. Jeffrey Allen Burnham a fugit, apoi, cu o maşină roşie, de la domiciliul fratelui său.

Şi-a ucis fratele pentru că ”omora oameni cu vaccinul anti-COVID-19”

Bărbatul a fost arestat pe 1 octombrie, în West Virginia, la marginea unui drum. Potrivit porcesului verbal, Jeffrey Allen Burnham i-ar fi spus unei persoane, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, că fratele său, un farmacist, ”omora oameni cu vaccinul împotriva COVID-19. În plus, i-a mărturisit mamei sale că el consideră că Guvernul otrăveşte oamenii cu aceste vaccinuri. Suspectul ar fi repetat în mai multe rânduri că ”Brian ştie ceva”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Farmacist ucis de propriul frate, în SUA, pentru că administra vaccinuri anti-COVID. Criminalul a luat trei vieţi într-o singură zi