Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fată de 13 ani, violată și sugrumată de trei colegi de școală care i-au aruncat trupul la o groapă de gunoi, în Mexic

O fată de 13 ani a fost violată și sugrumată de trei prieteni adolescenți care i-au aruncat trupul apoi la o groapă de gunoi, la periferia orașului mexican Ciudad Juárez, chiar la sud de El Paso, în Texas.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.10.2021, 20:54

Rosa Isabel Rosa a fost violată și ucisă, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit înfășurat într-o cuvertură de pat și plastic, la o groapă de gunoi de la periferia orașului Ciudad Juárez, pe 30 septembrie.

Anchetatorii au stabilit că fata de 13 ani a murit asfixiată, iar atacatorii ei, trei minori, au fost arestați săptămâna aceasta. 

Atacatorii Rosei îi erau prieteni

El Diario relatează că cei trei adolescenți ar fi mărturisit poliției că au ucis-o pe Rosa, care era cunoscută de prietenii ei drept „Rosita”. De asemenea, au mărturisit că au agresat-o sexual și apoi au sugrumat-o, potrivit presei mexicane, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Aceștia au fost aduși în fața judecătorului Mariano Moctezuma Castillo, care i-a acuzat de femicid agravat și viol agravat, potrivit Curții Superioare de Justiție din statul Chihuahua.

Adolescenții au fost închiși în așteptarea procesului ca măsură de prevenție.

143 de femei ucise în orașul mexican Ciudad Juárez, în 2021

Cazul a stârnit indignare în rândul locuitorilor din oraș, care cer justiție pentru Rosita.

După ce a fost găsit cadavrul fetei, familia și prietenii s-au adunat la înmormântarea ei la biserica Santa María de la Montaña.

Potrivit informațiilor oficiale, doar în acest an, în orașul Ciudad Juárez au fost raportate 143 crime ale căror ținte au fost femeile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Fată de 13 ani, violată și sugrumată de trei colegi de școală care i-au aruncat trupul la o groapă de gunoi, în Mexic