Antena Meniu Search
x

Pedeapsă finală pentru un bărbat care și-a ucis soția într-un incendiu, după ce a terorizat-o cu mesaje de amenințare. ”Sper cu adevărat să suferi și să mori”

Damien Simmons, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea Denisei Keane-Simmons într-un incendiu care le-a cuprins casa, în Harlesden, în nord-vestul Londrei, pus intenționat ca să se răzbune pe soția lui.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 18:40

Pedeapsă finală pentru un bărbat care și-a ucis soția într-un incendiu, după ce a terorizat-o cu mesaje de amenințare. ”Sper cu adevărat să suferi și să mori”
Pedeapsă finală pentru un bărbat care și-a ucis soția într-un incendiu, după ce a terorizat-o cu mesaje de amenințare. ”Sper cu adevărat să suferi și să mori” - Profimedia Images

Bărbatul a fost condamnat la 32 de ani de închisoare după ce și-a incendiat soția și a încuiat-o într-o cameră, ca să se răzbune după ce l-ar fi dat afară din casa lor. Damien a pătruns în casa pe care o împărțea cu soția lui, în vârstă de 36 de ani, și i-a turnat benzină în cap, apoi i-a dat foc. Speriată, femeia a început să se agite, moment în care bărbatul a încuiat-o într-o cameră, iar el a sărit pe un geam ca să scape de flăcări.

Soția lui a murit în casa cuprinsă de flăcări

Femeia a avut parte de o moarte îngrozitoare, fiind găsită de pompieri ghemuită, lângă pat, cu arsuri cumplite. 

În instanță, soțul femeii a recunoscut că era gelos și extrem de posesiv, însă a insistat că intenționa să își ia viața în fața soției sale, când a izbucnit focul. 

Pe acelaşi subiect

Însă magistrații au făcut rost de câteva imagini și mesaje postate de bărbat înainte de crimă, care au atârnat greu împotriva lui, scrie Mirror.

Bărbatul își teroriza soția cu mesaje de amenințare

El i-a lăsat un mesaj vocal care îi spunea: „Sper cu adevărat să suferi și să mori”, i-a spus el într-un mesaj vocal în timp ce se îndrepta spre casă cu benzina.

„Denise Keane, încă îndurerată de moartea mamei ei, a murit arsă în propria casă. Mătușa ei, Helen, o descrie ca fiind o persoană fericită, distractivă, liberă și carismatică”, a spus judecătorul Philip Katz. 

În mai multe ocazii, în primele luni ale anului 2020, poliția a fost chemată să-i vină în ajutor, iar Denise se hotărâse în sfârșit să vadă un avocat pentru a pune capăt acestei scurte și dezastruoase căsnicii”, a mai spus judecătorul.

În noaptea de dinainte de incendiu, bărbatul a postat pe Internet mai multe fotografii cu soția lui goală. Când prietenii au început să-l sune și să îi ceară socoteală pentru ceea ce a postat, Damian le-ar fi spus: ”Las-o să sufere așa cum am făcut-o și eu, să se simtă umilită cum am fost eu”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Pedeapsă finală pentru un bărbat care și-a ucis soția într-un incendiu, după ce a terorizat-o cu mesaje de amenințare. ”Sper cu adevărat să suferi și să mori”