Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fată de 17 ani, bătută fără milă de o colegă de liceu, din cauza unui băiat. Prietena ei i-a întins o capcană, apoi a filmat scena

O mamă cu inima zdrobită a povestit cum fiica ei de 17 ani a fost atrasă într-un parc de cea mai bună prietenă a ei și bătută în timp ce mai multe persoane aplaudau şi filmau atacul, distribuit ulterior pe Snapchat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.05.2022, 17:28

Două adolescente, ambele în vârstă de 17 ani, au fost acuzate pentru presupusa ambuscadă, iar o a treia fată de 16 ani este de asemenea de așteptat să fie acuzată pentru filmarea atacului. Julie Kross a spus pentru The US Sun că fiica ei, Maya Tremillo, a fost atacată şi bătută fără milă după ce cea mai bună prietenă a ei i-a cerut să se întâlnească la Clifton City Park din Texas, pe 18 aprilie.

Prietena cea mai bună i-a întins o capcană

Ahliah Vestal, în vârstă de 17 ani, i-a spus Mayei să-i aducă niște pantofi pe care i-a împrumutat în parc noaptea târziu, o cerere ciudată care i s-a părut puţin neaşteptată, dar totuşi a mers. Nu s-a gândit vreo secundă că prietena ei cea mai bună i-ar putea face vreun rău, relatează The Sun. Totuşi, când Maya a ajuns în parc și s-a dus la mașina celei mai bune prietene a ei, a fost atacată brutal de Savannah Walker, care a sărit din mașina acesteia, conform poliției.

„Savannah Walker a sărit din mașină și cealaltă fată care o filma a sărit și ea din mașină cu telefonul ei, apoi Walker a început să țipe la Maya”, a spus mama, Julie, pentru The US Sun. „Maya s-a întors spre mașina ei și [Walker] a lovit-o în ceafă și a sărit pe ea și a început să o bată”.

Pe acelaşi subiect

Maya și mama ei au depus recent o plângere la poliţie împotriva agresoarei, pentru presupuse hărțuiri și amenințări online.

„Au amenințat că o bat și au spus «mai bine ai grijă la spate, o să-ți dăm cu piciorul în fund»”, a spus mama victimei. „A speriat-o și m-a speriat pe mine. Așa că am depus o plângere poliție”.

Momentul şocant a fost filmat şi postat pe Snapchat

Poliţia însă le-a spus că nu pot face nimic împotriva hărțuirii, deoarece nu a fost comisă nicio crimă, a adăugat mama. Potrivit acesteia, agresoarea i-ar fi spus adolescentei în timpul atacului „să meargă să depună o plângere pentru asta acum”.

Mama Mayei a confirmat că problemele dintre fete sunt legate de un băiat, dar a refuzat să comenteze mai multe despre subiect.

Ea a împărtășit o înregistrare de ecran cu The US Sun care aparent arată filmarea din timpul atacului postată pe contul de Snapchat al atacatoarei, precum şi câteva selfie-uri cu ea. „Vorbește dracu’ acum, dracu’!!! Păstrează numele verilor mei și numele meu departe de gura ta, nu te juca cu mine. Sunt bine băieți, neatinsă ca întotdeauna”, au fost câteva dintre mesajele postate de Savannah pe contul ei de socializare, alături de filmuleţele altercaţiei brutale.

„Folosirea Snapchat pentru a partaja videoclipuri cu cineva atacat este strict împotriva regulilor noastre. Încurajăm oamenii să ne raporteze imediat conținutul dăunător prin instrumentele noastre din aplicație. Chiar dacă Snaps-urile dispar, suntem în continuare capabili să revizuim conținutul raportat, astfel încât să putem investiga și să luăm măsurile adecvate”, a transmis Snapchat. În prezent, compania examinează filmările în cauză.

Tânăra a ajuns la spital în stare gravă

Maya a fost dusă de urgență la spital după bătaie, suferind o entorsă la gleznă și o contuzie, potrivit mamei sale. Cu toate acestea, femeia spune că durerea emoțională prin care trece a fost mai gravă decât rănile fizice.

„Este evident foarte traumatizată, foarte deprimată și sunt foarte îngrijorat pentru ea din punct de vedere emoțional”, a spus Kross în lacrimi. „[Maya] se uită constant peste umăr și sare când trece o mașină. Din punct de vedere fizic, se va vindeca, dar știu că lucrurile emoționale vor dura mai mult.

Cât despre ceea ce ar dori ea să fie rezultatul legal, femeia declară că speră ca Savannah să primească consiliere pentru problemele ei cu nervii, dar să primească şi o pedeapsă pe măsura faptelor sale: „Dar sper, de asemenea, că există consecințe și că sunt suficient de grave pentru a-i ajuta să se trezească și să nu mai facă așa ceva. Sper doar că sistemul judiciar funcționează și judecătorii vor lua o decizie cu privire la ce să facă cel mai bine cu aceste fete”.

Adolescenta de 17 ani va continua liceul de acasă până la absolvire, la reocmandarea medicilor

Atât Savvanah, cât și Ahliah au fost arestate la scurt timp după incident și eliberate pe cauțiune. Liceul Clifton, unde fetele merg la școală, va lua, de asemenea, măsuri disciplinare împotriva elevelor acuzate și, de asemenea, împotriva celor care nu au participat la atac, dar au fost prezenți și au filmat sau au încurajat violenţa. Maya, care urmează să termine liceul curând, va urma ultimul an acasă, după ce medicii au recomandat școlii să îi permită acest lucru.

Înțelegem că tensiunile sunt mari în acest caz și oamenii sunt supărați de această situație, dar lucrurile sunt gestionate și roțile justiției uneori se întorc încet, dar se întorc”, a scris pe Facebook şeful poliţiei din Clifton, Chris Blanton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Fată de 17 ani, bătută fără milă de o colegă de liceu, din cauza unui băiat. Prietena ei i-a întins o capcană, apoi a filmat scena