Antena Meniu Search
x

Foto Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe a devenit mamă de gemeni. Soțul Marcelo, depășit de cheltuieli și viața cu 3 copii: "A fost puțin îngrijorat"

Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă a devenit "mamă" pentru a doua oară. Brazilianca a dezvăluit că a devenit de curând mamă de gemene, ea având deja un copil cu Marcelo, soțul ei. "Tatăl" gemenelor este nimeni altul decât cel cu care femeia și-a unit destinul și împreună au acum trei copii, bineînțeles, tot din cârpă. Femeia spune că viața de familie este „complicată”.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 17:16

Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe a devenit mamă de gemeni. Soțul Marcelo, depășit de cheltuieli și viața cu 3 copii
Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe a devenit mamă de gemeni. Soțul Marcelo, depășit de cheltuieli și viața cu 3 copii - Profimedia

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, din Brazilia, a ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru că a dezvăluit detalii despre relația ei cu Marcelo, o păpușă de cârpă în mărime naturală, și copiii lor, printre care Marcelinho, în vârstă de un an, și două fetițe gemene, Marcela și Emilia, potrivit DailyMail.

Femeia a devenit "mamă"

„Este puțin complicat, deoarece totul este în doză dublă, acum că avem gemeni. Nu este ușor, dar, în același timp, mă emoționez în fiecare moment, în fiecare secundă. În viața de zi cu zi, Marcelo și cu mine avem o mulțime de sarcini cu noii bebeluși, precum și să avem grijă de primul nostru copil. Și chiar și atunci când sunt obosit, el mă ajută să fac baie, să mănânc și să dorm”, a declarat femeia.

Cu toate acestea, lui Marcelo i s-a părut destul de stresant prețul de a avea o familie mai mare.

Pe acelaşi subiect

„Cheltuielile cresc și el trebuie să plătească pentru mâncare, haine, chirie, apă, electricitate, medicamente. Prin urmare, a fost puțin îngrijorat să-și permită aceste cheltuieli.

Dar, în ciuda preocupărilor sale, el a visat întotdeauna să aibă o familie și copii, așa că asta este tot ceea ce și-a dorit vreodată”, a continuat să povestească Meirivone.

Femeia spune că "relația" lor a avut și ceva probleme, după ce ea susținând că soțul Marcelo a înșelat-o pentru a doua oară însă lucrurile s-au așesat de atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe a devenit mamă de gemeni. Soțul Marcelo, depășit de cheltuieli și viața cu 3 copii: "A fost puțin îngrijorat"