Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeia care şi-a ajutat soţul să răpească, violeze şi ucidă o fetiţă de doar 8 ani, condamnată la 15 ani de închisoare, în Rusia

Sentinţă de 15 ani de închisoare pentru o femeie care şi-a ajutat soţul să răpească, violeze şi ucidă o fetiţă de doar 8 ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.07.2021, 18:22

Kristina Dvornikova și-a privit soţul în timp ce o abuza sexual pe fetiţa de 8 ani pe care o răpiseră împreună de pe stradă şi nu a mişcat un deget nici în momentul în care bărbatul a ucis-o pe micuţă.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost condamnată la 15 ani de închisoare de o instanţă rusă pentru incitare la uciderea copilei, Vika Teplyakova, de doar opt ani, care fugise de acasă după o ceartă cu părinţii ei. Soțul, Igor Dvornikov, în vârstă de 46 de ani, a fost condamnat pe viaţă pentru răpirea, violarea și uciderea minorei.

Filmările de pe camerele de supraveghere au arătat-o pe Vika îmbrăcată într-un tricou şi pantaloni scurţi albaştri, mergând singură spre insula Sakhalin, pentru a se întâlni cu prietenii ei, după o ceartă cu familia.

Peste 500 de voluntari s-au alăturat misiunilor de căutare timp de trei zile, ulterior Kristina recunoscând poliţiei că ea şi soţul ei i-au pus capăt zilelor.

Pe acelaşi subiect

„Cuplul a decis să răpească copilul pentru a satisface nevoile sexuale ale bărbatului. Profitând de starea neputincioasă a copilului, inculpații au dus-o într-o pădure din apropierea satului Ozhidaevo” a declarat un purtător de cuvânt în faţa instanţei. Din informaţiile incluse în anchetă, Vika s-ar fi simţit în siguranţă atunci când cei doi s-au oferit să o ducă cu maşina, neştiind că planurile cuplului de a profita de inocenţa ei îi vor fi în final fatale.

În prezența soției sale, „bărbatul beat a aruncat-o pe fată pe bancheta din spate a maşinii, a violat-o şi apoi a comis alte violenţe de natură sexuală împotriva ei”. A sufocat-o ținându-i o pungă de plastic deasupra capului înainte de a-i îngropa trupul lângă un râu. Dvornikova a declarat instanței că ea însuşi a fost victimă a violenței domestice și „nu a putut opune rezistenţă în faţa soțului ei”. Procurorul Yulia Pilgui a declarat însă că femeia și-a dovedit rolul activ în răpirea fetei și „incitarea la comiterea violului” împotriva minorei.

Soţul nu recunoaşte acuzaţiile şi dă vina pentru omor pe femeie

La polul opus, soţul a declarat în faţa instanţei că în ciuda faptului că el a atras-o pe Vika la ei, de fapt Kristina ar fi fost cea care a atacat-o şi ucis-o pe copilă.  Potrivit Daily Star, în timp ce a fost ridicat în cătuşe a strigat: „Nu sunt de acord cu sentinţa. Nu am comis eu asta!”

Bărbatul a mai fost condamnat pentru uciderea unei femei și a unui bărbat chinez în 2001 și pentru violul unei fete minore în 2018. Surse din poliție au declarat că pe computerul său au fost găsite mai multe fotografii şi clipuri pornografice care includ violul.

Mama Vikăi, Ulyana Teplyakova, în vârstă de 32 de ani, declarase înainte de proces că are speranţe „că în curând acești oameni vor ajunge în iad”. „Ei meritau o pedeapsă teribilă și dureroasă”, a spus ea. Fiica ei era „amabilă și prietenoasă, ascultătoare, un copil obișnuit, toți prietenii ei o iubeau”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Femeia care şi-a ajutat soţul să răpească, violeze şi ucidă o fetiţă de doar 8 ani, condamnată la 15 ani de închisoare, în Rusia