O femeie bătută şi violată de 7 bărbaţi, în stare gravă după ce a fost legată de un stâlp electric, în India

De Redactia Observator.
Publicat: 22.07.2021, 12:31.
Actualizat: 22.07.2021, 12:31

O femeie a fost violată, bătută și lăsată să agonizeze legată de un stâlp de electricitate într-un atac barbar comis de mai mulți bărbaţi, într-o regiune din India. Poliţiştii spun că acestea sunt acţiuni interminabile împotriva femeilor din ţară.

Femeia a fost agresată de mai multţi bărbaţi

Femeia a fost agresată de mai multţi bărbaţi

Profimedia (foto ilustrativ)

Victima găzduise o petrecere de nuntă în satul Chakhabib Rudhiya şi angajase mai mulţi bărbaţi care să o ajute pentru a demonta corturile în care s-a desfăşurat evenimentul, potrivit Daily Star. Când femeia a ieşit din locuinţă penru a folosi o toaletă montată în curta casei, suspecţii ar fi urmărit-o. Imobilizată, femeia a fost dusă într-o zonă pustie din apropiere unde a fost agresată în mod brutal. După ce victima ar fi încercat să scape, agresorii au bătut-o şi au ameninţat-o cu moartea. Victima a fost apoi dezbrăcată şi legată de un stâlp electric unde a fost găsită ulterior cu răni grave.

Un viol, raportat la fiecare 15 minute în India

Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul din Dalsinghsarai, dar medicii au cerut transferul acesteia la o unitate mai mare, unde să i se poată administra un tratament de urgenţă. Starea ei este critică şi până acum nu a putut oferi declaraţii anchetatorilor.

Localnicii furioşi i-au adunat pe cei şapte bărbaţi care au strâns corturile după nuntă şi i-au predat poliţiei. În prezent, aceştia sunt anchetaţi cu privire la acest caz pentru a se stabili ce rol a avut fiecare în atacul îngrozitor.

Citește și:

Cazul șocant este doar ultimul dintr-o listă lungă de atacuri similare. Manifestații repetate au avut loc în India pentru a protesta față de violența sexuale împotriva femeilor. Cele mai recente cifre sugerează că un viol este raportat aproximativ la fiecare 15 minute.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.