Antena Meniu Search
x

O femeie bătută şi violată de 7 bărbaţi, în stare gravă după ce a fost legată de un stâlp electric, în India

O femeie a fost violată, bătută și lăsată să agonizeze legată de un stâlp de electricitate într-un atac barbar comis de mai mulți bărbaţi, într-o regiune din India. Poliţiştii spun că acestea sunt acţiuni interminabile împotriva femeilor din ţară.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 12:31

Femeia a fost agresată de mai multţi bărbaţi
Femeia a fost agresată de mai multţi bărbaţi - Profimedia (foto ilustrativ)

Victima găzduise o petrecere de nuntă în satul Chakhabib Rudhiya şi angajase mai mulţi bărbaţi care să o ajute pentru a demonta corturile în care s-a desfăşurat evenimentul, potrivit Daily Star. Când femeia a ieşit din locuinţă penru a folosi o toaletă montată în curta casei, suspecţii ar fi urmărit-o. Imobilizată, femeia a fost dusă într-o zonă pustie din apropiere unde a fost agresată în mod brutal. După ce victima ar fi încercat să scape, agresorii au bătut-o şi au ameninţat-o cu moartea. Victima a fost apoi dezbrăcată şi legată de un stâlp electric unde a fost găsită ulterior cu răni grave.

Un viol, raportat la fiecare 15 minute în India

Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul din Dalsinghsarai, dar medicii au cerut transferul acesteia la o unitate mai mare, unde să i se poată administra un tratament de urgenţă. Starea ei este critică şi până acum nu a putut oferi declaraţii anchetatorilor.

Localnicii furioşi i-au adunat pe cei şapte bărbaţi care au strâns corturile după nuntă şi i-au predat poliţiei. În prezent, aceştia sunt anchetaţi cu privire la acest caz pentru a se stabili ce rol a avut fiecare în atacul îngrozitor. 

Cazul șocant este doar ultimul dintr-o listă lungă de atacuri similare. Manifestații repetate au avut loc în India pentru a protesta față de violența sexuale împotriva femeilor. Cele mai recente cifre sugerează că un viol este raportat aproximativ la fiecare 15 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie bătută şi violată de 7 bărbaţi, în stare gravă după ce a fost legată de un stâlp electric, în India