Antena Meniu Search
x

Femeie agresată sexual în toiul nopţii, în timp ce dormea. Bărbatul a intrat prin efracţie în locuinţa din Anglia

O femeie a fost agresată sexual în timp ce dormea după ce un bărbat a pătruns în casa ei. Ancheta este în curs de desfășurare, iar autoritățile au îndemnat oamenii să raporteze poliției orice fel de informație care cred că i-ar putea ajuta. 

de Redactia Observator

la 09.10.2022, 17:11

Bărbatul a intrat prin efracţie în locuinţa din Anglia
Femeie agresată sexual în toiul nopţii, în timp ce dormea - Shutterstock

O femeie a fost agresată sexual în timp ce dormea după ce un bărbat a pătruns în casa ei, a declarat poliția. Atacul oribil a avut loc la primele ore ale zilei de duminică, 2 octombrie, la o adresă din Warrington. Polițiștii au fost chemați la ora 5:30 și au constatat că un bărbat necunoscut a intrat în proprietate femeii, care adormise, relatează Mirror.

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat inițial, dar a a fost eliberat pe cauțiune

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat inițial în legătură cu incidentul, dar a a fost eliberat pe cauțiune. Ancheta este în curs de desfășurare iar polițiștii au îndemnat locuitorii din zonă să rămână vigilenți, asigurându-se că țin ferestrele și ușile încuiate.

 „O echipă de detectivi cu experiență lucrează din greu pentru a înțelege circumstanțele complete ale acestui incident și facem tot ce putem pentru a aduce persoana responsabilă în fața justiției. Știu că acest incident a tulburat foarte mult locuitorii diin zonă, motiv pentru care veți observa o prezență sporită a poliției în zonă și aș îndemna pe oricine are informații care ne-ar putea ajuta, să discute cu un ofițer”, a declarant un oficial al poliției, Mike Evans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Femeie agresată sexual în toiul nopţii, în timp ce dormea. Bărbatul a intrat prin efracţie în locuinţa din Anglia