Antena Meniu Search
x

Femeie de 38 de ani, sfâșiată de câinii unei vecine pe care obișnuia să-i hrănească, în SUA. Fiul ei, martor la atac: "Ea încă mai avea credință în Dumnezeu"

O mamă a doi copii a murit sfâșiată de doi câini pe care obișnuia să îi hrănească atunci când stăpâna lor nu era acasă. Lipsit de putere, unul dintre copii ei a asistat la scenele teribile. A reușit să fugă din curte și să-și strige fratele pentru a care ajutor, însă pentru mama lor era deja prea târziu. 

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 11:57

Femeie de 38 de ani, sfâșiată de doi câini pe care obișnuia să-i hrănească, în SUA. Fiul ei, martor la atac
Femeie de 38 de ani, sfâșiată de doi câini pe care obișnuia să-i hrănească, în SUA. Fiul ei, martor la atac - Facebook / Kristen Potter

Kristin Potter, în vârstă de 38 de ani, a murit în Center Township, Pennsylvania, SUA, joia trecută. Fiul ei a asistat la atac și a fugit imediat la fratele lui pentru a suna la urgențe, relatează Mirror.

Kristin a fost atacată la întâmplare de doi dintre cei trei câini pe care a mers să-i hrănească. Tatăl ei a spus că a fost mușcată de unul dintre câini în urmă cu câțiva ani. Cei doii câini au fost eutanasiați, după ce au fost duși la un medic veterinar de către autorități.  

A fost acolo, dar nu cred că a asistat prea mult la scene. De îndată ce a văzut câinii începând să-i atace mama, a fugit peste drum pentru a îi spune fratelui său, a declarat un medic legist.

A murit sfâșiată de vie de doi câini pe care obișnuia să-i hrănească

Pe acelaşi subiect

Autoritățile cred că animalele s-ar fi confruntat între ele, chiar înainte ca femeia să intre în curte, fapt care ar fi declanșat un comportament violent. Stăpâna câinilor este șocată și spune că are inima zdrobită după cele întâmplate. „Am inima frântă, sunt în stare de șoc, sunt neîncrezătoare și vreau doar să mor. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta”, a spus Wendy Sabathne, proprietara câinilor de care Kristin avea grijă când aceasta nu era acasă. 

Kristin a avut parte de multe greutăți, peste care încă încerca să treacă, după ce viața a trântit-o de pământ de mai multe ori. Femeia și-a și-a pierdut soțul și unui dintre copii, care a murit și el într-un accident în 2020, la doar 11 ani.

Când ești în preajma ei, te simți mai bine. Când vorbești cu ea, te simți mai bine. Cu toată tragedia care s-a întâmplat în viața ei, ea încă mai avea o mare credință în Dumnezeu. A simțit că există un motiv pentru care se întâmplă toate. Toată lumea o iubea", a declarat  Jennifer Keefer, sora mai mică a lui Kristin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Femeie de 38 de ani, sfâșiată de câinii unei vecine pe care obișnuia să-i hrănească, în SUA. Fiul ei, martor la atac: "Ea încă mai avea credință în Dumnezeu"