Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeie de 57 de ani, cu piciorul amputat după ce s-a blocat într-o bandă rulantă din aeroportul din Bangkok. S-a împiedicat de o valiză

Caz șocant în Thailanda. O femeie a rămas fără un picior, după ce s-a blocat într-o bandă rulantă dintr-un aeroport din Bangkok. Salvatorii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul femeii, pentru a-i putea salva viața.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 12:57

Fiul femeii a spus că familia a fost "șocată" și îngrijorată pentru starea psihică de sănătate a femeii, după operația care a fost efectuată joi seară. Femeia în vârstă de 57 de ani și-a blocat piciorul în banda rulantă de pe aeroport, după ce roțile valizei s-au rupt și s-a împiedicat de aceasta. Ea se îndrepta spre îmbarcarea în avion, când s-a produs accidentul teribil, potrivit BBC.

Femeia a rămas fără picior, după ce și l-a prins în banda rulantă

„Moralul mamei mele este destul de îngrijorător. Trebuie să vorbim cu ea puțin înainte și după operație. Chiar dacă și-a arătat puterea prin expresia feței și tonul vocii, știam că în adâncul ei era distrusă pentru că și-a pierdut brusc un picior. Familia noastră știe foarte bine că nici nu îi putem face piciorul să funcționeze ca înainte și nici nu putem aduce înapoi viață pe care a trăit-o ea”, a scris fiul ei pe Facebook.

Karant, directorul aeroportului, a declarat că Airports Of Thailand (AOT), compania de stat care operează aeroporturile din întreaga ţară, va acoperi toate cheltuielile medicale şi va oferi despăgubiri. Toate benzile rulante ale aeroportului şi-au suspendat serviciul în timp ce se investighează cauza incidentului şi inginerii fac verificări de siguranţă, a adăugat el.

"Cauza incidentului este încă în curs de investigare pentru a se stabili faptele. S-ar putea să fie nevoie să înfiinţăm o comisie de anchetă la care să se alăture persoane din exterior pentru a obţine imparţialitate şi transparenţă", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Femeie de 57 de ani, cu piciorul amputat după ce s-a blocat într-o bandă rulantă din aeroportul din Bangkok. S-a împiedicat de o valiză