Antena Meniu Search
x

Femeie din Turcia, ucisă în chinuri groaznice de propria fiică, pentru că nu a vrut să-i cedeze apartamentul: ”Mi-am omorât mama. Este în baie”

O femeie a fost acuzată că și-a omorât mama într-un mod odios, pentru că nu a vrut să-i cedeze acesteia apartamentul. Polițiștii au fost șocați de modul în care au găsit trupul victimei. 

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 22:13

Femeia dorea ca mama ei să înregistreze apartamentul pe numele ei și a fost ucisă pentru că a refuzat să facă acest lucru
Femeie din Turcia, ucisă în chinuri groaznice de propria fiică, pentru că nu a vrut să-i cedeze apartamentul - Shutterstock

Un apartament din Istanbul s-a transformat într-o casă a ororilor după ce Tugce Sayin, în vârstă de 35 de ani, și-a folosit cunoștințele despre corpul uman pentru a-și ucide în mod oribil propria mamă, după ce a tăiat-o pe aceasta în bucăți, relatează Mirror.

Tugce Sayin, în vârstă de 35 de ani, a fost acum judecată după ce a fost acuzată de uciderea mamei ei în vârstă de 67 de ani, Sevilay Palabiyik. Incidentul oribil a avut loc la casa familiei din Istanbul, Turcia, pe 24 mai 2021. Tugce s-a înfuriat după ce mama ei a refuzat să-i cedeze apartamentul. Cele două se certau de ceva timp pentru a dobândi proprietatea asupra apartamentului. În cele din urmă, discuția s-a aprins și a culminat într-o luptă. 

Femeia a refuzat să permită polițiștilor să intre în casă

Tugce Sayin, medic calificat pe urgențe, și-a folosit cunoștințele despre corpul uman pentru a elimina în secret corpul mamei sale. Aceasta a plănuit să taie restul corpului, pentru a nu fi prinsă. Vecinii îngrijorați au tras un semnal de alarma in legatura cu casa ororilor, dupa ce nu au reusit sa o contacteze pe mamă. Au sunat imediat poliția, care au mers la adresa respectivă, pentru a o verifica pe femeie.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ajunși la domiciliu, ofițerii s-au trezit față în față cu fiica. Cu toate acestea, ea a refuzat să permită polițiștilor să intre. Au persistat până când ea a cedat când unul dintre polițiști a interogat-o pe Tugce despre mama ei. 

 „A ieșit mai devreme. Încă nu a venit acasă. Nu știu unde este”, le-a spus Tugce polițiștilor.

Deși nu a permis poliției să intre în apartament la început, ea a recunoscut că și-a ucis mama după o scurtă perioadă de timp.

 „Mi-am omorât mama. Ea este în baie”, a recunoscut femeia.

Ofițerii au rămas uluiți să găsească trupul măcelărit. Femeia dorea ca mama ei să înregistreze apartamentul pe numele ei și a fost ucisă pentru că a refuzat să facă acest lucru. Victima, a depus anterior o plângere împotriva fiicei sale.

Fiica mea o să mă omoare. Mai întâi mi-a luat brățările. Apoi a cerut casa. M-a amenințat cu un cuțit”,a fost declarația pe care a făcut-o femeia, înainte de a fi ucisă.

De atunci, Tugce Sayin a fost internată într-o unitate psihică, după ce Institutul de Medicină Legală a stabilit că este „bolnavă mintal”. În zilele următoare, Tugce este va apărea în instanță pentru a fi judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Femeie din Turcia, ucisă în chinuri groaznice de propria fiică, pentru că nu a vrut să-i cedeze apartamentul: ”Mi-am omorât mama. Este în baie”