Antena Meniu Search
x

Femeie însărcinată, omorâtă în mod brutal, după ce fost victima unui ritual, în Brazilia

O femeie însărcinată a fost găsită măcelărită, după ce a fost supusă unor chinuri groaznice și ucisă în timpul unui ritual din Brazilia. 

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 18:25

Poliția a găsit cadavrul lui Ohana Karolin, în vârstă de 24 de ani, care era însărcinată în șapte luni în zona Mogi Guacu din statul brazilian Sao Paulo, pe 21 septembrie. Trecătorii au chemat la fața locului autoritățile, care au putut doar să confirme decesul tinerei ce era deja mamă a trei copii. Când a fost găsită, purta doar un tricou și o pereche de șlapi, iar lângă corpul ei mutilat erau câteva monede, relatează Mirror.

Poliția suspectează că femeia în vârstă de 24 de ani, mamă a trei copii, a fost atacată într-un ritual satanic, iar investigațiile continuă pentru a se stabili clar circumstațele în care tânăra a murit. Una dintre prietenele ei a susținut că a văzut-o pe Ohana într-o mașină neagră în jurul miezului nopții în noaptea crimei. Alți martori au confirmat că au văzut ceea ce părea a fi același vehicul lângă locul crimei în jurul orei 3:00 dimineața, în aceeași zi. Polițiștii au demarat o anchetă cu privire la incident și așteaptă o analiză ulterioară din partea Institutului Medical Juridic și a Institutului de Criminalistică. Infracțiunea a fost înregistrată ca omucidere la Postul General de Investigații Mogi Guacu.

O altă femeie însărcinată a fost împușcată mortal, în Texas

În plus, vineri seara, o femeie însărcinată a fost împușcată și ucisă, cu doar o zi înainte de baby shower. Jennifer Hernandez, în vârstă de 20 de ani, însărcinată în opt luni, a fost găsită moartă în mașină în North Harris County, Texas. Mașina în care se afla femeia a fos ținta unui bărbat care împușca oameni aleatoriu pe sradă, iar aceasta a murit împreună cu bebelușul ei nenăscut.

 Jennifer aștepta un băiețel, iar Biroul Șerifului din Harris County a spus că a fost găsită pe scaunul pasagerului al vehiculului. Iubitul ei de 17 ani a fost împușcat de două ori, dar a supraviețuit. „Suntem absolut devastați de moartea lui Jennifer, a spus un aropiat.  „Nana a fost o fiică minunată, o soră minunată și ar fi fost o mamă minunată”, a fost un alt mesa lăsat drept omagiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Femeie însărcinată, omorâtă în mod brutal, după ce fost victima unui ritual, în Brazilia