Antena Meniu Search
x

Femeie sfâşiată de tigru într-un Safari, în timp ce curăţa incinta, în Chile. ''Calvarul femeii a fost scurt''

O tânără, care lucra într-un parc de tip safari din Chile, a murit vineri după ce un tigru a atacat-o, arată raportul poliţiei locale.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 15:37

Femeie sfâşiată de tigru într-un Safari, în timp ce curăţa incinta
Femeie sfâşiată de tigru într-un Safari, în timp ce curăţa incinta - Profimedia Images

Femeia, care nu a fost numită de polițiști, făcea parte din rândul personalului care curăța și efectua lucrări de întreținere în incinta ''marilor pisici'', a unui parc de tip safari din orașul Rancagua, aflat la 60 de mile sud de Santiago.

Zona este renumită pentru faptul că vizitatorii se pot deplasa cu maşina în timp ce admiră animalele sălbatice, aceasta fiind o caracteristică a oricărui safari. Aici, animalele se pot deplasa libere. Însă, când personalul lucrează în zonă, ele sunt închise în mai multe spaţii.

Femeia nu a văzut cuşca deschisă

Femeia care a murit a suferit răni la gât după ce respectivul tigru a atacat-o, au spus autoritățile locale. Williams Espinoza de la poliția din Rancagua a declarat că întregul calvar al femeii a fost scurt. ''Nu și-a dat seama că ușa cuștii animalului era deschisă și a fost imediat atacată de acest tigru, provocându-i moartea pe loc''.

Parcul Safari a fost închis în timp ce poliția a cercetat zona. Jorge Mena, de la biroul procurorului regional, a declarat că vor investiga o posibilă culpabilitate a terților pentru cele întâmplate. Parcul Safari Rancagua nu a răspuns unei cereri la comentarii. Starea tigrului nu este cunoscută, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Femeie sfâşiată de tigru într-un Safari, în timp ce curăţa incinta, în Chile. ''Calvarul femeii a fost scurt''