Antena Meniu Search
x

Galerie foto ”Femeile mă urăsc pentru că sunt frumoasă și cred că o să le fur iubiții”. O tânără de 25 de ani din Slovacia se plânge că oamenii nu cred că e reală

Veronika Rajek, în vârstă de 25 de ani, din Slovacia, spune că este inundată de mesaje de ură din partea femeilor care nu cred că este „reală” din cauza aspectului ei frumos, și crede că în spatele acestei forme de abuz se află gelozia.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 18:07

Fosta finalistă Miss Slovacia 2016, în prezent model pe Instagram, Veronika Rajek spune că profilul ei este deseori șters pentru că internauții îl raportează crezând că este fals, căci e prea frumoasă ca să fie vorba de o persoană adevărată. 

Tânăra e acuzată că folosește filtre care o fac frumoasă în postările ei pe Instagram

Mai mult, ea se plânge că mulți o acuză că și-ar fi făcut operații estetice ca să arate așa. „Oamenii nici măcar nu cred că exist”, a spus Veronika.

Tânăra de 25 de ani spune că mulți oameni cred că persoanele frumoase au o viață ușoară, însă în cazul ei este exact invers. ”Oamenii îmi fac viața mai grea tocmai pentru că sunt atât de frumoasă”, spune ea. 

Pe acelaşi subiect

”Femeile mă urăsc pentru că sunt frumoasă și cred că o să le fur iubiții”. O tânără de 25 de ani din Slovacia se plânge că oamenii nu cred că e reală

Profimedia Images

Femeile îi lasă cele mai multe mesaje de ură

Modelul, care locuiește în Viena, Austria, călătorește prin lume creând conținut pentru contul ei de Instagram @veronikarajek. Ea susține că este bombardată de mesaje de ură de la femei care o acuză că folosește filtre la pozele ei ca să-și îmbunătățească aspectul. 

„Primesc mesaje de la bărbați care nu cred că sunt reală, dar cele mai rele mesaje de pe Instagram-ul meu sunt de la femei care mă întreabă de ce mă prefac și cer dovezi. Nu fac ajustări, modelări sau filtre – folosesc un instrument de netezire a pielii, dar cred că este normal”, spune tânăra, care spune că multe dintre cele care o urăsc o fac din teamă să nu le fure iubiții.

Tânăra a mers la medic pentru o examinare, ca să demonstreze că nu și-a mărit bustul

Veronika Rajek a mers chiar la un medic pentru o examinare a sânilor, ca să le demonstreze urmăritorilor ei de pe Instagram că dimensiunea cupei ei de 36D este reală.

„Am fost forțată să fac acest control pentru a-i face pe oameni să mă creadă. Oamenii pun la îndoială naturalețea sânilor mei, așa că m-am dus la un medic pentru a-mi face o examinare a sânilor și pentru a dovedi că sunt reali, fără îmbunătățiri”, a spus ea.

"Nu încerc să fiu sexuală, doar am sânii mari. Dumnezeu mi-a dat aceste daruri și vreau ca oamenii să mă creadă”, a mai spus ea. 

”Femeile mă urăsc pentru că sunt frumoasă și cred că o să le fur iubiții”. O tânără de 25 de ani din Slovacia se plânge că oamenii nu cred că e reală

Profimedia Images

Veronika spune că îi place să aibă grijă de ceea ce mănâncă și bea și că respectă un regim strict de gimnastică de cinci antrenamente pe săptămână.

Dar frumusețea ei are și un preț: „Nu am mulți prieteni, dar mă simt bine. Dacă te simți frumos așa cum ești, atunci ești frumoasă. Dacă te simți încrezătoare în corpul tău și ești de talie plus, atunci fii încrezătoare. Dacă ai avut o operație plastică, fii sinceră. Dacă ai grijă de tine, poți fi și tu frumoasă”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » ”Femeile mă urăsc pentru că sunt frumoasă și cred că o să le fur iubiții”. O tânără de 25 de ani din Slovacia se plânge că oamenii nu cred că e reală