Meniu
Search
x

O femeie din Galaţi i-a tras un pumn unui poliţist local după ce acesta i-a atras atenţia că nu poartă mască

Episod violent în Galaţi din cauza măştii de protecţie. O femeie de 44 de ani, surprinsă fără mască de protecţie într-o stație de autobuz, a bătut un polițist.

De Redactia Observator la 05.11.2021, 12:18

Incidentul s-a petrecut miercuri. Surprinsă fără masca de protecție în stația de autobuz, măsură prevăzută în starea de alertă, de o patrulă de poliție, femeia a făcut scandal. Nu a vrut să se identifice și a încercat să fugă din zonă. Când a încercat să o împiedice, un agent a primit un pumn în față. Femeia a primit o dublă amendă și a fost acuzată de ultraj.

”Pe data de 03 noiembrie 2021, o patrula polițiști locali, în timp ce asigura măsuri de ordine pe strada Brăilei, în stația de autobuz și zona aferentă acesteia, cu privire la respectarea normelor sanitare de prevenire și combatere a virusului Covid -19, au identificat o persoana in varsta de 44 ani, din Galați, care se deplasa în zona stației fără a purta mască de protecție sanitară.

La cererea unuia dintre polițiști să respecte normele prevăzute de starea de alertă, respectiv portul măștii, aceasta a devenit agitată, proferând injurii polițiștilor locali, și a refuzat să prezinte actul de identitate, vrând să plece de la fața locului. Polițiștii locali au încercat să o împiedice să părăsească locul fără să se legitimeze, moment în care unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în față de către aceasta, cauzându-i leziuni pentru care care medicul legist i-a acordat zile îngrijiri medicale (afecțiune ORL).

După incident, persoana în cauză a fost condusă la Secția nr. 2 Poliție Națională, unde cu greu a fost identificată. I s-au aplicat două sancțiuni, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferare de injurii, refuz de legitimare și conform Legii nr. 55/2020, pentru lipsa portului măștii de protecție sanitară. Au fost întocmite actele procedurale de constatare a ultrajului.” a transmis IPJ Galați. 

Polițist bătut în Vaslui de un bărbat fără mască de protecție

Scene violente au fost filmate în această săptămână și la intrarea unui complex agroalimentar din Vaslui. Un poliţist local a fost bătut de un bărbat, care voia să intre în piaţă deşi nu purta mască de protecţie. Poliţistul local aflat în timpul programului, în zona respectivă, i-a atras atenţia individului cu privire la restricţiile epidemice în vigoare, însă bărbatul a reacţionat violent.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O femeie din Galaţi i-a tras un pumn unui poliţist local după ce acesta i-a atras atenţia că nu poartă mască