Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă și-a ucis 5 copii, după ce a văzut o poză a soțului ei cu o altă femeie. Un tribunal din Germania a condamnat-o la închisoare pe viață

O mamă din Germania a fost condamnată la închisoare pe viață după ce și-a ucis cinci dintre cei șase copii ai săi, toţi cu vârste cuprinse între unu şi opt ani, ca să se răzbune pe soțul ei. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.11.2021, 16:11

Crima a avut loc în orașul Solingen din vestul Germaniei, pe 3 septembrie 2020. Atunci, femeia de 28 de ani și-a sedat și și-a sufocat copiii, după ce a văzut o fotografie a soțului ei cu noua lui iubită. Joi, tribunalul din oraşul Wuppertal a condamnat-o pe femeie la închisoare pe viață, cea mai grea pedeapsă posibilă în Germania, scrie dw.com.

Instanța a constatat o gravitate deosebită a vinovăției, ceea ce înseamnă că femeia nu va putea solicita eliberarea condiționată decât după 15 ani de pedeapsă.

Potrivit rechizitoriului, mama le-a pus sedative în băutura copiilor ei în timpul micului dejun pentru ca ei să adoarmă.

Fiul de 11 ani al femeii a supraviețuit pentru că nu era acasă

Pe acelaşi subiect

Fiul cel mare al femeii, care avea 11 ani atunci, a supravieţuit acţiunilor mamei sale pentru că nu era acasă. În timpul procesului, acuzarea a susţinut că ea a sedat mai întâi copiii şi apoi i-a înecat sau i-a sufocat pe rând.

Poliţiştii anchetatori cred că văzând o fotografie a soţului ei cu o nouă parteneră a fost incidentul ce a motivat crima care a şocat Germania. Apoi ea i-a trimis un mesaj că nu-i va mai vedea pe copii din nou.

Mama a încercat să se sinucidă aruncându-se în fața unui tren

Corpurile copiilor au fost descoperite în paturile lor la 3 septembrie anul trecut. Femeia a insistat că un intrus a pătruns în casa ei, a legat-o şi a forţat-o să trimită mesaje chat înainte de uciderea copiilor.

Imediat după ce și-a omorât copiii, ea a încercat să se sinucidă sărind în fața unui tren, însă a supraviețuit. 

Un expert desemnat de instanță a constatat că femeia nu suferea de o boală psihică gravă. Ea a fost descrisă ca având o personalitate narcisică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mamă și-a ucis 5 copii, după ce a văzut o poză a soțului ei cu o altă femeie. Un tribunal din Germania a condamnat-o la închisoare pe viață