Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fetiţă de 13 ani, ucisă cu sânge rece de 2 prieteni şi îngropată într-o pădure din Rusia. Momentul îngrozitor, transmis live pe reţelele sociale

Un creator de conţinut din Rusia a ademenit o fată de 13 ani într-o pădure, după care a lovit-o cu un ciocan în cap şi a strangulat-o, totul în timp ce iubita lui, care i-a fost complice, a transmis totul live. Cei doi au îngropat-o pe fată în pădure, după care au mărturisit fapta.

de Aura Trif

la 05.05.2023, 11:12

Bloggerul, în vârstă de 16 ani, și iubita sa, în vârstă de 15 ani, au îngropat-o pe Vasilisa Faizova, în vârstă de 13 ani, într-un mormânt de mică adâncime pe care l-au săpat anterior în pădurea din Sankt Petersburg. Victima credea că merge la un picnic cu cei doi, potrivit mamei ei tulburate, relatează The Sun.

Videoclipul grafic cu uciderea s-a răspândit pe rețelele sociale, iar imagini blurate au fost publicate pe site-urile de presă, inclusiv Zvezda, un canal deținut de Ministerul rus al Apărării. Nu este clar cum a fost distribuit inițial videoclipul.

Băiatul voia să dovedească că este capabil de lucruri îngrozitoare

Băiatul a mărturisit că a ucis-o pe Vasilisa pentru a-și dovedi „măreția și capacitatea de a face lucruri groaznice”. Complice lui, o fată în vârstă de 15 ani, a susținut că i s-a spus că va filma „conținut cool” cu băiatul când vor intra în pădure. Ea a spus poliției că nu știa că băiatul intenționa să o omoare pe Vasilisa. Cu toate acestea, ea a mărturisit poliției că a ajutat la îngroparea cadavrului.

Pe acelaşi subiect

Cei doi suspecți ar fi trimis un mesaj de pe telefonul victimei mamei sale, spunând că a plecat de acasă în căutarea unei noi vieți, apoi au distrus dispozitivul. Ulterior, bloggerul a postat o presupusă mărturisire pe un canal Telegram, spunând: „Am ucis-o pe Vasilisa, prietena mea. Am ucis-o cu câteva lovituri de ciocan în cap, apoi am sugrumat-o până la moarte. Am făcut asta pentru a-mi dovedi măreția, capacitatea mea de a face lucruri groaznice. Și am putut să dovedesc asta. Înțeleg că nu pot scăpa de pedeapsă.”

A mărturisit crima părinţilor săi

Și-a sunat părinții, care erau în vacanță, pentru a mărturisi crima. Ei împreună cu complicele băiatului au fost cei care au alertat şocaţi imediat poliția. Băiatul a arătat poliției unde a fost îngropată victima aproape de râul Kamenka, în cartierul Primorsky al orașului.

În prezent, el este reținut sub suspiciunea de crimă, iar iubita lui a fost, de asemenea, arestată preventiv pentru complicitate şi reţinută într-o unitate pentru minori. Cazul este cercetat în prezent de autoritățile locale.

Rusia a cunoscut o creștere a crimelor și violenței domestice în timpul războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 13 ani, ucisă cu sânge rece de 2 prieteni şi îngropată într-o pădure din Rusia. Momentul îngrozitor, transmis live pe reţelele sociale