Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 6 ani, îngropată de vie o noapte întreagă şi bătută crunt de tată. Era pedepsită pentru o "bănuială" a americanului

O fetiţă de doar 6 ani a fost supusă la chinuri greu de imaginat, chiar de propriul tată. Bărbatul a fost arestat după ce autorităţile au descoperit cum obişnuia acesta să-şi pedepsească fiica, îngropând-o peste noapte "ca să-şi înveţe lecţia". Poliţiştii au aflat totul chiar de la fraţii copilei.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 09:17

barbat acuzat de abuz in SUA
Calvarul fetiţei de 6 ani - Twitter / Profimedia

Metoda de "disciplinare" folosită de un tată pentru a-şi "educa" fiica de doar 6 ani i-a revoltat pe poliţiştii americani. John Edward Kraft a fost arestat pe 21 octombrie, după ce s-a aflat cum îşi pedepsea copilul. Bărbatul în vârstă de 50 de ani din Waynesburg, Pennsylvania, îşi abuza fizic şi emoţional fetiţa, totul fiind dezvăluit chiar de către rudele micuţei. Acesta e acuzat că o lăsa deseori peste noapte într-o groapă săpată în curte, "îngropată de vie".

Acuzaţii cumplite. Calvarul fetiţei de 6 ani

"Sunt numeroase acuzaţii, inclusiv de strangulare", au declarat procurorii, potrivit Mirror John Edward Kraft ar fi bătut-o crunt pe fetiţă înainte să o abandoneze în groapa din curte. Totul pentru că bănuia că aceasta îl minte. Numele victimei nu a fost făcut public, din motive de protejare a identităţii minorilor abuzaţi. Copila le-ar fi povestit anchetatorilor că tatăl o lovea frecvent cu cureaua, dar nu ezita nici să aplice "corecţii" cu pumnul. "Are vânătăi pe tot corpul şi ar fi fost sufocată până ce a leşinat", a precizat un procuror american. "O îngropa drept pedeapsă. O lăsa acolo toată noaptea. A trântit-o cu capul de pereţi şi podea. E o situaţie barbară", a adăugat el.

Fraţii copilei au fost preluaţi, anterior, de Protecţia Copilului şi plasaţi în grija asistenţilor sociali. Poliţiştii nu au comentat nimic despre locul în care s-ar afla mama fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 6 ani, îngropată de vie o noapte întreagă şi bătută crunt de tată. Era pedepsită pentru o "bănuială" a americanului