Antena Meniu Search
x

Fetiță de 6 ani, spulberată de un șofer băut, într-o stație de autobuz din Germania. Micuța se întorcea spre casă alături de mama și cei doi frați

Un șofer a fost arestat după ce o fetiță de șase ani a fost spulberată de o mașină, în timp ce așepta autobuzul cu familia ei. Bărbatul a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins de doi martori.

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 08:48

Micuța se întorcea spre casă alături de mama și cei doi frați
Fetiță de 6 ani, spulberată de un șofer băut, într-o stație de autobuz din Germania - Profimedia

Tragicul incident s-a petrecut la Hartha, în statul Saxonia, în seara zilei de vineri, 30 septembrie, când micuța aștepta autobuzul în stație, alături de mama și cei doi frați ai săi. Victima, numită doar Chayenne, se întorcea spre casă de la supermarket cu familia ei, când un BMW care circula cu viteză a intrat în ea și ar fi prins-o între mașină și un perete. Copila a murit la fața locului din cauza rănilor grave suferite, relatează Mirror.

Șoferul încercat să fugă de la locul accidentului

Suspectul, despre care se presupune că și-a pierdut permisul cu doar trei săptămâni mai devreme din cauza infracțiunilor de conducere în stare de ebrietate, se presupune că a urcat pe trotuar după ce a pierdut controlul asupra mașinii, provocând tragedia, înainte de a încerca să fugă pe jos de la fața locului. A fost oprit imediat de doi martori.

Poliția Chemnitz l-a arestat pe acesta sub suspiciunea de omor involuntar și este ținut în arest preventiv. Se presupune că bărbatului i s-a pus etilotestul de către poliție în momentul arestării sale și avea o alcolemie de 1 la mie, ceea ce echivalează cu aproximativ 20 de ori limita legală în Germania. Acesta nu a fost numit, dar a fost raportat ca fiind un bărbat maghiar în vârstă de 30 de ani.

Un apropiat al familiei, Ute Kirsten, a lansat o strângere de fonduri online pentru a strânge bani, pentru a plăti înmormântarea lui Chayenne. La locul tragediei au fost depuse jucării moi și flori.

 „După moartea violentă a lui Chayenne, părinții și frații ei au nevoie de un sprijin puternic. Părinții sunt absolut epuizați și încă nu le vină să creadă ceea ce s-a întâmpla”, a scris Ute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Fetiță de 6 ani, spulberată de un șofer băut, într-o stație de autobuz din Germania. Micuța se întorcea spre casă alături de mama și cei doi frați