Antena Meniu Search
x

Foto Fetiţă de 8 ani, bolnavă de diabet, ucisă de părinţii anti-vaccin. Nu i-au mai dat medicamente, crezând că o vor vindeca prin rugăciune

Părinţii anti-vaccin ai unei fetiţe diabetice de opt ani au fost acuzaţi de uciderea acesteia, după ce au refuzat să-i mai dea medicamentele care îi salvau viaţa. Au hotărât ca în schimbul tratamentului să se roage ca boala să dispară.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.01.2022, 19:23

Elizabeth, alături de sora sa Jayde
Fetiţă de 8 ani, bolnavă de diabet, ucisă de părinţii anti-vaccin. Nu i-au mai dat medicamente, crezând că o vor vindeca prin rugăciune - Gofundme

Trupul neînsuflețit al lui Elizabeth Rose Struhs a fost găsit în casa familiei, locaţie care, potrivit anchetatorilor, seamănă mai mult cu o biserică – un lăcaş de cult, mai ales că părinţii se rugau constant ca ea să fie vindecată. Copila a fost găsită fără viaţă pe proprietatea lui Queensland pe 11 ianuarie, dar poliţiştii cred că aceasta ar fi murit cu patru zile mai devreme. În plus, nu ar mai fi primit tratamentul pentru diabet încă din data de 2 ianuarie, potrivit The Sun.

Părinţii credeau că doar Dumnezeu îi va vindeca boala fetei de 8 ani

Părinții, Jason Struhs - în vârstă de 50 de ani și Kerrie - în vârstă de 46 de ani, au fost acuzați de crimă, tortură şi lipsa asigurării de nevoi necesare vieţii prin neglijenţa dovedită faţă de minoră. Poliția susține că Elizabeth a fost privată de medicamentele cu insulină în încercarea părinţilor de a-i vindeca boala de către Dumnezeu, relatează Courier Mail.

Cuplul a condus o biserică din orașul Toowoomba şi erau de părere că Dumnezeu vindecă bolile mai degrabă decât medicamentele. Din datele anchetatorilor, părinţii credeau că fiica lor suferă de „viermi” și Dumnezeu „promitea 100% vindecare”.

Pe acelaşi subiect

Sora mai mare a lui Elizabeth, Jayde, caută acum să devină tutorele legal al celor cinci dintre frații ei rămași în viaţă, toţi având sub 18 ani.

„Nici o altă familie nu ar trebui să audă sau să experimenteze ceea ce am avut de îndurat în ultima săptămână. S-ar putea să nu știm niciodată întreaga amploare a ceea ce s-a întâmplat. Elizabeth Rose Struhs ne-a fost luată mult prea devreme și o viață întreagă de amintiri pe care nu am reușit să le avem cu ea a dispărut într-o clipă. Pierderea surorii noastre este insuportabilă; ei au răsturnat întreaga noastră lume cu susul în jos”, a scris ea pe GoFundMe.

Jayde a menţionat că banii donați vor fi folosiţi pentru a se asigura că cei cinci fraţi minori rămân într-o casă „sigură şi iubitoare” şi au parte de toate îngrijirea de care au nevoie.

Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 8 ani, bolnavă de diabet, ucisă de părinţii anti-vaccin. Nu i-au mai dat medicamente, crezând că o vor vindeca prin rugăciune