Antena Meniu Search
x
LIVE

Fetiţă de 8 ani din Ucraina, în stare critică la spital după ce a fost înjunghiată într-un centru cu refugiaţi din UK. O altă femeie a fost găsită inconştientă

O fetiţă de 8 ani din Ucraina a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiată într-o casă din Co Clare, Marea Britanie, unde se refugiase alături de familie, în urma războiului.

De Larisa Andreescu la 28.09.2022, 18:15
Bandă de izolare a perimetrului, poliţie
Fetiţă de 8 ani din Ucraina, în stare critică la spital după ce a fost înjunghiată într-un centru cu refugiaţi din UK - Shutterstock

Copilul în vârstă de opt ani rămâne în stare critică la spital, cu răni înjunghiate în zona gâtului şi pe corp, în urma incidentului violent care a avut loc într-o locuinţă de lângă Clarecastle, la periferia orașului Ennis. O femeie, în vârstă de 40 de ani, rudă a copilului, a fost găsită și ea inconștientă la fața locului și este, de asemenea, internată în stare critică.

Din primele informaţii, pe proprietatea unde a avut loc incidentul era găzduit un grup de cetăţeni ucraineni care au fugit de războiul pornit de Puțin în Ucraina.

O sursă a declarat pentru The Irish Sun: „Copilul este cetățean ucrainean. Proprietatea în care s-a petrecut acest incident violent a fost folosită pentru a găzdui ucrainenii care au fugit de război. Copilul a suferit multiple răni grave de înjunghiere și este în stare critică la spital.”

Mai mulţi refugiaţi au fost mutaţi într-un centru de cazare de urgenţă, în urma incidentului

Pe acelaşi subiect

Copila a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Limerick. De asemenea, femeia găsită inconștientă la fața locului a fost transportată cu răni critice la spital.

Autorităţile i-au transferat pe ceilalţi refugiaţi aflaţi pe proprietata din Clareabbey într-un centru de cazare de urgenţă pentru refugiaţi din Ennis. A fost lansată de asemenea o investigație majoră pentru a stabili toate circumstanțele exacte în jurul a ceea ce s-a întâmplat.

„Puțin înainte de ora 8, în această dimineață, marți 27 septembrie 2022, poliţia și serviciile de urgență au răspuns unui apel de urgenţă şi s-au deplasat la o reședință din Clarecastle, Co Clare. O copilă a fost descoperită cu răni grave și a fost transportată la Spitalul Universitar din Limerick, unde rămâne într-o stare critică. O femeie adultă a fost găsită, de asemenea, inconștientă la fața locului și a fost transportată la Spitalul Universitar din Limerick, unde se află și ea într-o stare critică. O cameră pentru incidente a fost înființată la Stația Ennis Garda și a fost desemnat un ofițer superior de investigații pentru a supraveghea ancheta. Investigaţia este în curs de desfășurare și nu sunt disponibile alte informații în acest moment. Facem apel pentru oricine care are orice informații despre acest incident să ne contacteze”, a transmis un purtător de cuvânt al poliţiei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Fetiţă de 8 ani din Ucraina, în stare critică la spital după ce a fost înjunghiată într-un centru cu refugiaţi din UK. O altă femeie a fost găsită inconştientă

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX