Antena Meniu Search
x

Femeia părăsită de iubit pentru o refugiată din Ucraina: "Mă simt umilită de tot ceea ce se petrece"

Lorna Garnett, o britanică în vârstă de 28 de ani, se bucură în ultimele luni de o atenție din partea presei pe care nu și-o dorește și asta deoarece fostul ei iubit, tatăl celor două fetițe ale sale, Tony, și-a părăsit familia la doar zece zile după ce în casa lor s-a mutat Sofia, o refugiată din Ucraina de 22 de ani, notează The Sun.

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 16:38

Femeia a fost părăsită la doar zece zile după ce tânăra din Ucraina s-a mutat în casa ei.
Lorna a cerut un ordin de restricție împotriva fostului iubit. - Profimedia

Acum Tony locuiește cu Sofia, alături de care încearcă să își refacă viața, asta în timp ce alături de cei doi s-a mutat o altă refugiată, numită tot Sofia, în vârstă de 18 ani, și iubitul acesteia.

În acest moment, după cum le-a explicat jurnaliștilor, Lorna se simte umilită, mai ales după ce susține că fostul partener i-a trimis o serie de mesaje abuzive care au determinat-o să ceară un ordin de restricție împotriva acestuia.

Lorna le-a spus reporterilor care au contactat-o că întreaga poveste de dragoste dintre Tony și Sofia a reușit să îi dea lumea peste cap. În plus, femeia a mai adăugat că: "Nu mi-am imaginat niciodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Eram o persoană deschisă, acum nu mai vreau nici să ies din casă".

"Tony pare să iubească atenția, dar eu nu o pot suporta. Mă simt umilită de tot ceea ce se întâmplă. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. După opt ani împreună am crezut că îl cunosc, dar nu nu a fost așa. Tot ce vreau acum este liniște pentru a-mi reconstrui viața alături de cele două fete ale noastre", a mai adăugat Lorna Garnett.

Pe acelaşi subiect

Femeia a obținut un ordin de restricție împotriva fostului iubit

Publicațiile din Marea Britanie mai notează că Lorna a decis să ceară judecătorilor un ordin de restricție împotriva fostului iubit, asta după ce acesta i-ar fi trimis o serie de mesaje abuzive. Aparent, Tony a fost de acord cu decizia instanței și acum nu mai are voie să se apropie la mai puțin de o sută de metri de fost iubită.

În plus, el nu mai are voie să o sune, să îi trimită mesaje sau să încerce să ia legătura cu Lorna prin intermediul rețelelor de socializare. El le-a spus jurnaliștilor că a acceptat decizia magistraților în speranța că în acest fel fosta sa iubită va găsi liniștea.

Tony Garnett s-a confruntat cu mai multe probleme de la începutul acestei povești, dar acum este decis să își facă debutul în lumea hip hop. "Sunt atât de ocupat acum cu mass-media, televiziunile și muzică încât nu trebuie să merg acasă (n.r casa în care a rămas Lorna)", a mai adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Femeia părăsită de iubit pentru o refugiată din Ucraina: "Mă simt umilită de tot ceea ce se petrece"