Antena Meniu Search
x

Fetiţă de doar 2 ani, moartă în condiţii suspecte, în Anglia. Tatăl, îngenuncheat de durere: "Fetiţa mea, viața și universul meu. Voi privi mereu sus, spre tine”

O fetiță de doar doi ani a murit după ce a fost grav rănită și a trebuit să fie transportată cu un elicopter la spital.

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 12:42

Tatăl îndurerat al lui Maya Louise și-a numit fiica ca fiind lumea lui, iar mai multe strângeri de fonduri au fost organizate pentru a ajuta la organizarea înmormântării ei, cei îndoliați fiind rugați să poarte roz. Bărbatul a adăugat că tragedia a avut loc în „cele mai îngrozitoare circumstanțe”, relatează Mirror.

Tatăl micuței, distrus din cauza tragediei

Incidentul s-a petrecut în Shotton Colliery din County Durham în după-amiaza zilei de miercuri, 28 septembrie. Micuța a fost dusă la un spital din Newcastle, dar, din păcate, nu a putut fi salvată și a murit două zile mai târziu, vineri. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat la fața locului, fiind suspectat de agresiune cu intenția de a provoca vătămări grave. 

Mi se frânge inima să scriu asta, dar din păcate, frumoasa mea fetiță curajoasă și-a câștigat aripile. A fost prea bună pentru această lume și, drept recompensă, va fi acolo, lângă stele. Te iubesc atât de mult, Maya Louise Chappell, ești viața și univerul meu și voi privi mereu sus, spre tine, a scris tatăl îndurerat, într-un omagiu pe pagina sa de Facebook.

Încă nu a fost stabilită o dată pentru înmormântare, dar James le-a cerut celor îndoliați să se îmbrace în culoarea preferată a fiicei sale, roz.

„Apreciem că prietenii, familia și vecinii sunt profund îngrijorați de acest incident, dar cerem comunității să se abțină de la speculații cu privire la circumstanțe sau la numirea celor implicați online”, a declarat inspectorul șef detectiv, Christopher Barker. Poliția își continuă ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Fetiţă de doar 2 ani, moartă în condiţii suspecte, în Anglia. Tatăl, îngenuncheat de durere: "Fetiţa mea, viața și universul meu. Voi privi mereu sus, spre tine”