Antena Meniu Search
x

Fetiță de doar 8 luni, abuzată sexual de dădacă. Femeia din SUA era încurajată să continue ororile de un bărbat, care îi cerea fotografii indecente cu micuța

O dădacă din California se confruntă cu mai multe acuzații pentru că ar fi abuzat o fetiță de 8 luni și a trimis online imagini tulburătoare cu victima - totul la cererea unui bărbat care a primit fotografiile prin intermediul rețelelor de socializare, potrivit autorităților.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 11:54

Fetiță de doar 8 luni, abuzată sexual de dădacă. Femeia din SUA era încurajată să continue ororile de un bărbat, care îi cerea fotografii indecente cu micuța
Fetiță de doar 8 luni, abuzată sexual de dădacă. Femeia din SUA era încurajată să continue ororile de un bărbat, care îi cerea fotografii indecente cu micuța - KRON4/Facebook

Michelle Hidalgo, în vârstă de 28 de ani, este acuzată că a molestat-o ​​pe fată după ce bărbatul i-a cerut să-i facă lucruri "din ce în ce mai rele" copilului și apoi să le documenteze, au declarat forțele de ordine în dosarele judiciare obținute de East Bay Times, relatează New York Post

Femeia a fost acuzată inițial luna trecută de șapte capete de acuzare pentru presupusa "producție și distribuție de pornografie infantilă", a declarat Procuratura Contra Costa într-un comunicat de presă din 26 septembrie.

Acum, ea se confruntă cu alte trei acuzații de molestare a copiilor asupra unei victime mai mici de 10 ani și o singură acuzație de folosire a unui minor pentru acte sexuale, potrivit documentelor de acuzare depuse săptămâna trecută.

Dădaca a mărturisit că a fost o greșeală "prostească" pe care a făcut-o o singură dată

Un mandat de percheziție emis în casa lui Hidalgo luna trecută a determinat autoritățile să verifice echipamentul folosit în cazul tulburător, au spus procurorii.

Hidalgo, care era dădacă cu jumătate de normă pentru familia victimei, ar fi recunoscut că a împărtășit imaginile și i-a spus unui anchetator că a fost o greșeală "prostească" pe care a făcut-o o singură dată, potrivit înregistrărilor revizuite de East Bay Times.

Când a căutat prin contul ei online, anchetatorii au descoperit că Hidalgo ar fi discutat cu un bărbat care a cerut mai multe fotografii lascive cu bebelușul, a raportat presa locală, citând înregistrări. Dădaca ar fi spus, de asemenea, că ar fi abuzat sexual copilul prin sex oral, conform declarației pe propria răspundere raportate și de KTVU.

Femeia a insistat inițial că nu a abuzat copilul, însă anchetatorii au găsit mai multe dovezi în telefonul ei

Hidalgo a insistat că nu a molestat copilul când a fost confruntat de detectivi înainte ca ultimele acuzații să fie ridicate, a raportat postul. Dar anchetatorii au găsit dovezi că aceasta a fost o minciună atunci când poliția a verificat contul ei iCloud, au susținut procurorii.

Oficialii au fost inițial alertați cu privire la presupusul abuz de către o companie de socializare pe 21 septembrie, că materiale cu caracter sexual explicit care înfățișează un copil mic au fost distribuite pe platformă, a spus procuratura.

Părinții victimei au spus că au luat legătura cu Hidalgo prin Care.com și că nu au cunoscut-o înainte de a o angaja, a spus poliția, potrivit East Bay Times. Ea ar putea fi condamnată la 60 de ani de închisoare dacă va fi condamnată și rămâne în spatele gratiilor pe o cauțiune de 2,7 milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Fetiță de doar 8 luni, abuzată sexual de dădacă. Femeia din SUA era încurajată să continue ororile de un bărbat, care îi cerea fotografii indecente cu micuța