Antena Meniu Search
x

Fetiţă de un an, omorâtă de iubitul mamei sale, în Anglia. Cei doi se cunoscuseră pe o aplicaţie de dating. Bărbatul, condamnat la închisoare pe viaţă

Un bărbat de 39 de ani a fost condamnat, astăzi, la închisoare pe viaţă, după ce a omorât-o în urmă cu trei ani pe fiica iubitei lui, la doar câteva săptămâni după ce s-au întâlnit pe o aplicaţie de dating.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 22:38

Fetiţă de un an, omorâtă de iubitul mamei sale, în Anglia.
Fetiţă de un an, omorâtă de iubitul mamei sale, în Anglia. - Poliţia Metropolitană

Kamran Haider, în vârstă de 39 de ani a bruscat-o pe copila de doar 16 luni, pentru a o face să tacă, totul sub privirile mamei sale, Asiyah Amazir. Din cauza şocului puternic, câteva ore mai târziu, micuţa a intrat în şoc şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul King's College cu răni la cap, despre care medicii spun că i-au pus viaţa în pericol. Fetiţa a suferit o leziune a creierului atât de gravă încât a fost ţinută în viaţă de aparate câteva zile, scrie Daily Mail.

Bărbatul şi mama fetiţei se cunoscuseră în urmă cu cinci săptămâni

Cu 15 ani înainte de a o ucide pe micuţă, bărbatul atacase într-o baie copilul unei alte foste iubite. Iniţial bărbatul a negat crima şi a încercat să îndrepte întreaga vină spre mama fetiţei, dar procurorii l-au condamnat astăzi la închisoare. 

Bărbatul a cunoscut-o pe mama fetiţei pe un site de dating, iar apoi s-a mutat la casa acesteia din Colinton Road, un cartier din estul Londrei, unde ajuta la dezvoltarea afacerii ilegale de creştere a căţeilor, pe care aceasta o desfăşura în grădina din curtea casei.

Judecătorii au transmis că bărbatul a avut un comportament agresiv faţă de cea mică şi a lovit-o de mai multe ore. Când iubita lui a încercat să îl oprească, el a pălmuit-o spunându-i că e prea permisivă cu fiica sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Fetiţă de un an, omorâtă de iubitul mamei sale, în Anglia. Cei doi se cunoscuseră pe o aplicaţie de dating. Bărbatul, condamnat la închisoare pe viaţă