Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fetiţă şi băiat, morţi alături de mamă într-o maşină incendiată, în Australia. Martorii au auzit împuşcături înainte ca vehiculul să ia foc

Sfârşit tragic pentru o familie, după ce o mamă şi cei doi copii ai ei au fost găsiţi pe bancheta din spate a unei maşini incendiate, în apropierea unui parc de joacă din Marea Britanie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.03.2022, 17:00

Un băiat și o fată au fost găsiți morți lângă mama lor într-o mașină incendiată, lângă un parc de copii. Martorii au auzit mai multe împușcături înainte ca vehiculul să izbucnească în flăcări. 

Echipajele de pompieri au fost chemate în urma unui apel de urgenţă a Rezervația John Graham din suburbiile de sud din Perth, luni, la ora 11:45, după ce mai multe persoane au raportat că o maşină a izbucnit în flăcări. După ce incendiul a fost lichidat, poliţiştii au găsit înăuntru un băiat şi o fată fără viaţă, alături de mama lor. Zona face acum obiectul unei anchete majore de omucidere.

Mai mulţi martori au surprins tragedia

Martorii șocați au auzit împușcături chiar înainte ca mașina să izbucnească în flăcări, dar nimeni nu se aştepta ca întruntru să se afle cineva. Vestea morţii celor trei a şocat o întreagă comunitate.

Pe acelaşi subiect

„Credeam că doar maşina a luat foc, nu ştiam că există cineva acolo”, a mărturisit un martor.

„Am văzut flăcări mari aprinse și apoi deodată a venit o pocnitură mare și flăcările au devenit și mai mari”, a relatat un alt martor.

Un bărbat care se afla în zonă în jurul orei incidentului a spus că a auzit împușcături înainte cu câteva clipe ca maşina să ia foc.

„Patru pocnituri. A sunat ca un foc de armă. Apoi a fost o pauză și apoi poate alte trei focuri. M-am oprit în loc şi am aşteptat. Am auzit poate alte 5, apoi maşina a izbucnit în flăcări”, a declarat martorul pentru 10 News.

Fotografiile de la fața locului îi surprind pe oamenii legii lângă maşina arsă, acopeită cu o prelată. Victimele ar fi fost găsite pe bancheta din spate a maşinii; poliţia face cercetări pentru identificarea identităţii acestora urmând să informeze familia, relatează Daily Mail, potrivit The West Australian.

Echipajul de pompieri a fost de asemenea solicitat pentru a asista în cadrul anchetei, iar vehiculul urmează să fie remorcat pentru a fi supus analizei criminalistice. Detectivii vor explora mai multe linii de anchetă, inclusiv dacă a fost o crimă urmată de sinucidere, dacă o terță parte a fost implicată sau dacă moartea lor a fost rezultatul unui accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Fetiţă şi băiat, morţi alături de mamă într-o maşină incendiată, în Australia. Martorii au auzit împuşcături înainte ca vehiculul să ia foc