Antena Meniu Search
x

Video ''Fiara'' de peste 3 metri care se bălăcea în piscina unei familii din Miami. Zgomote puternice şi panică, în toiul nopţii

O familie din Miami s-a trezit cu un musafir mai special în piscină. Şi încă la o oră nepotrivită, mai exact la ora două dimineaţa.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 20:56

Vezi și

Atunci, proprietarul a auzit mai multe zgomote puternice care veneau din curte. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că în piscina familiei se bălăcea un crocodil de peste 3 metri. 

Până la sosirea autorităţilor, proprietarul a reuşit să scoată crocodilul din piscină. Un ofițer l-a ajutat apoi să mute animalul într-un loc sigur, astfel încât să îl poată elibera în habitatul său. Crocodilii sunt o specie pe cale de dispariţie pe întreg teritoriul Statelor Unite, iar uciderea lor este strict interzisă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » ''Fiara'' de peste 3 metri care se bălăcea în piscina unei familii din Miami. Zgomote puternice şi panică, în toiul nopţii