Antena Meniu Search
x

Video Filmul morţii unei mame, înjunghiată de 20 de ori de fostul soţ. Sentinţa l-a umplut de regrete pe bărbat, angajat taximetrist în UK

Orbit de gelozie şi obsedat de ideea că fosta soţie îşi reface viaţa fără el, un taximetrist din Marea Britanie a pus la cale o crimă înfiorătoare. Deghizat, cu perucă, a urmărit-o pe femeie până în pragul casei, unde a înjunghiat-o mortal, cu 20 de lovituri de cuţit. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind ultimele clipe din viaţa victimei, dar şi momentul în care ucigaşul dă târcoale magazinului unde acesta lucra, aşteptând-o ca să-i pună capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 16.07.2022, 18:39

Şi-a ucis fosta soţie, dar pedeapsa primită i-a adus lacrimi în ochi
Şi-a ucis fosta soţie, dar pedeapsa primită i-a adus lacrimi în ochi - Twitter

Iubirea deja apusă s-a transformat într-o baie de sânge, după ce soţul părăsit a refuzat să accepte că povestea de dragoste a luat sfârşit, iar femeia e liberă să-şi refacă viaţa fără el. Mohammed Arfan, un şofer de taxi din Birmingham, a decis că moartea e preţul pe care fosta lui soţie trebuie să-l plătească, aşa că a conceput un plan diabolic pe care, din nefericire, l-a şi pus în aplicare. Deghizat, cu perucă, s-a aşezat la pândă seara, aşteptând momentul în care Marena Shaban se întorcea de la muncă. Iar când femeia a ajuns în pragul casei, a trecut la atac. A doborât-o la pământ şi i-a luat viaţa, cu 20 de lovituri de cuţit. 

Şi-a ucis fosta soţie cu 20 de lovituri de cuţit, apoi a încercat să scape de dovezi

Crima s-a petrecut pe 28 ianuarie, iar poliţiştii englezi au publicat cum imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu puţin timp înaintea evenimentului sângeros. Mohammed Arfan a fost filmat plimbându-se cu maşina pe lângă magazinul fostei soţii, parcând apoi autoturismul în apropiere. Spera să o prindă pe Marena singură şi să scape nepedepsit, relatează Mirror. Drept dovadă, a încercat să-şi ascundă identitatea cu ajutorul unei peruci voluminoase şi a folosit chiar şi o altă maşină, cumpărată la mâna a doua, diferită de cea pe care o conducea în mod obişnuit. A atacat-o fără milă pe cea care le-a dat viaţă copiilor săi, lăsând-o fără suflare sub ploaia de lovituri de cuţit. Cu doar o jumătate de oră înaintea crimei, acesta glumea şi râdea în hohote într-o frizerie, alături de mai mulţi prieteni.

Mohammed Arfan a fost filmat şi după ce a săvârşit oribila faptă, mai exact atunci când încerca să scape de armă, hainele pătate, dar şi de autoturism. Luat la întrebări de anchetatori, acesta a negat iniţial că ar avea vreo implicare în moartea femeii. Dar în data de 15 iulie, bărbatul în vârstă de 42 de ani a pledat vinovat în faţa instanţei. "I-am luat viaţa femeii pe care am iubit-o ani de zile", a mărturisit el. Marena, mamă a patru copii, era separată de fostul partener de 13 luni. Aceasta era îngrijorată că ceva rău i s-ar putea întâmpla. Se plânsese anterior că fostul soţ o hărţuieşte, deşi îi blocase chiar şi numărul de telefon, a declarat procurorul Peter Grieves-Smith. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regretele criminalului, la pronunţarea sentinţei. Pedeapsa primită

Avocatul apărării, Phil Bradley, a precizat că bărbatul nu avusese probleme cu legea anterior şi că a avut mereu loc de muncă, în ciuda faptului că nu avea "rădăcini" în Regatul Unit. "S-a chinuit să treacă de bariera limbii străine. Era un bărbat discret, iar pricipala lui grijă era familia", a mai spus Phil Bradley. Acesta a făcut publice şi ultimele cuvinte pe care i le-a transmis clientul său, înaintea pronunţării sentinţei: "Am distrus vieţile atât de multor oameni, inclusiv ale fiilor mei, ale întregii familii. Şi cel mai important, am luat viaţa femeii pe care am iubit-o în toţi aceşti ani. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, m-aş sacrifica în locul ei. Dar asta nu e posibil, trebuie să trăiesc în realitatea oribilă în care sunt responsabil de moartea ei". Mohammed Arfan a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crimă cu premeditare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Filmul morţii unei mame, înjunghiată de 20 de ori de fostul soţ. Sentinţa l-a umplut de regrete pe bărbat, angajat taximetrist în UK