Antena Meniu Search
x

"Fiul meu a ucis pe cineva".O mamă și-a denunțat fiul de 19 ani la poliție, după ce acesta a ucis un alt adolescent pentru o datorie de 23 de euro

Un adolescent a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a înjunghiat un băiat de 16 ani pentru o datorie de 23 de euro. Mama sa a fost cea care a sunat la poliție pentru a-și denunţa pe fiul, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 11.04.2023, 20:41

- Profimedia

Joshua Delbono, în vârstă de 19 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, cu o pedeapsă minimă de 21 de ani, pentru uciderea lui Charley Bates, în vârstă de 16 ani, după ce mama sa a sunat la poliţie și le-a mărturisit crima.

Mama și-a denunțat propriul fiu

Într-un apel telefonic, în dimineața următoare după fapta comisă, femeia i-a spus operatorului: "Fiul meu a ucis pe cineva. El este în casa mea acum, nu-l pot lăsa să plece nicăieri”, înainte de a-i înmâna telefonul fiului ei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul șocant a avut loc după ce o ceartă a izbucnit între două grupuri. Joshua s-a repezit asupra lui Charley Bates, înjunghiindu-l în mod repetat cu un cuţit de 13 centimetri înainte să fugă de la locul faptei. După ce au fost schimbate câteva insulte, confruntarea a degenerat rapid într-o adevărată luptă. În timp ce Charley sângera până la moarte, Joshua ar fi strigat „nu te mai pune cu noi”, au susținut martorii, dar el a negat acest lucru în timpul procesului.

După ce a fugit de la fața locului, Joshua a condus până în apropierea unui lac, a aruncat cuțitul și a ars câteva haine, întregul moment fiind filmat de o persoană din grup. În ciuda faptului că inițial nu a răspuns întrebărilor poliției, tânărul a mărturisit mai târziu că l-a înjunghiat pe Charley în inimă.

Am crezut că prietenul meu este înjunghiat, asta m-a făcut să reacționez. Nu mi-am dat seama că a fost rănit. A fost o întâlnire întâmplătoare. Sunt cu adevărat devastat că Charley a murit, nu a fost niciodată intenția mea", a declarat Joshua Delbono.

Joshua a fost arestat doar când mama lui a sunat la numărul de urgenţă după ce băiatul s-a întors acasă. „I-am spus că trebuie să o fac”, i-a spus mama băiatului operatorului.

Tânărul criminal a minţit iniţial poliţiştii, spunând că Charlie a fost cel care l-a ameniţat cu un cuţit. Tot el a spus autorităţilor că nu ştia ca l-a înjunghiat pe băiat. În urma procesului, care a durat 2 săptămâni, el a fost găsit vinovat după 7 ore de deliberare.

Omagiul emoționant adus de apropiați

Familia lui Charley a adus un omagiu tânărului: „Frumosul nostru băiat Charley. Suntem cu toții foarte mândri de tine. Tututor ne este atât de dor de tine”.

“Gândurile și simpatiile noastre sunt cu familia lui Charley, care a suferit dureri de neimaginat în ultimele 9 luni. Ei continuă să plângă după Charley și le oferim sprijin prin ofițerii noștri special instruiți. Charley a avut toată viața în față și aceasta a fost întreruptă de Joshua Delbono. Privegherea organizată în memoria sa în zilele de după această tragedie evidențiază modul în care moartea sa a afectat comunitatea și cât de popular era el. Astfel de incidente sunt, din fericire, rare în Radstock, dar consecințele devastatoare pe care crimele de acest gen le au asupra familiilor și comunităților sunt clare pentru toți și de aceea ne angajăm să lucrăm cu partenerii noștri pentru a face tot ce putem pentru a preveni mai multe tragedii ca aceasta”, a declarat Mark Almond, detectiv inspector:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Fiul meu a ucis pe cineva".O mamă și-a denunțat fiul de 19 ani la poliție, după ce acesta a ucis un alt adolescent pentru o datorie de 23 de euro