Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Au numit-o animal". Și-a luat viața, sătulă de chinurile la care era supusă la școală. Mesajul tulburător lăsat de copila de 13 ani, înainte să se sinucidă

O fetiță de 11 ani din SUA s-a sinucis în baia unei şcoli după ce acesta era hărţuită de colegii ei. Fata a murit la doar câteva zile după decesul tatălui ei și la o săptămână după ce a anuţat directorii şcolii de abuzurile de la clasă, informează NY Post.

de Aura Trif

la 11.04.2023, 18:24

Eleva de clasa a VI-a, Felicia LoAlbo-Melendez, a fost găsită fără suflare în baia şcolii de un alt elev în jurul orei 13.00, pe 6 februarie, la o şcoală din New Jersey.

„A fost solicitat ajutor imediat, au fost luate măsuri de salvare de către oficialii școlii, poliție și medicii de urgență. Eleva a fost dusă cu ambulanța la un spital local și apoi transferată la Spitalul de Copii din Philadelphia, unde a fost declarată moartă pe 8 februarie”, a susţinut Procuratura din Burlington County.

„O investigație asupra morții elevei de către Parchetul din Burlington County, care a inclus o revizuire a camerelor de supraveghere ale școlii, a stabilit că ea era singură la toaletă când a avut loc această acțiune tragică”, a declarat Biroul Medicilor Legali din Philadelphia.

Nicio altă persoană nu a fost implicată în moartea ei, potrivit parchetului.

Pe acelaşi subiect

Moartea Feliciei a venit la scurt timp după ce tatăl ei a murit de cancer pancreatic pe 25 ianuarie și la aproximativ o săptămână după ce fata după ce a informat conducerea școlii cu privire la faptul că ea și prietenii ei erau hărțuiți constant, potrivit mamei ei.

Mărturisirile emoţionante ale mamei

Felicia LoAlbo-Melendez a fost agresată de ani de zile, a mărturisit mama fetei, Elaina LoAlbo. „Ei au numit-o animal. Nu era un animal. Au numit-o gay. Au numit-o bi. Au numit-o tot felul de moduri. Fiica mea a fost torturată între zidurile şcolii. Ea însăși a scris numeroase e-mailuri către administrație în care detalia evenimentele, dar nimeni nu a fost niciodată chestionat. Au ascuns sub preş hărțuirea cu care ea și atât de mulți alți copii din acea școală s-au confruntat și acum fac același lucru cu această anchetă”, a adăugat ea.

„Felicia a fost o lumină strălucitoare care a atins atât de mulți oameni, era un suflet matur, înțelept, dincolo de cei 11 ani. Din păcate, atitudinea fericită a Feliciei nu a fost suficientă pentru a lupta împotriva hărțuirii necruțătoare cu care se lupta între zidurile școlii noastre. Ultimul e-mail al Feliciei din săptămâna înainte de moartea ei a fost despre faptul că ea și prietenii ei au fost hărțuiți, că se puteau aplica legile pentru a-i proteja și că se încălcau fără a lua măsuri”, a adăugat mama fetei.

Mesajul vocal înfiorător lăsat de Felicia

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dacă nu ești eu, ei bine, asculți asta din viitor”, se aude spunând Felicia. „Salut mamă, salut tată... salut toţi cei din viitor. Niciodată, niciodată, niciodată nu fii rău, niciodată să nu renunţi la prietenii tăi, niciodată, niciodată... să nu fii un abuzator.”

„Administrația școlii nu a ascultat primele 50 de strigăte de ajutor. Poate că sunt gata să ne audă acum. Această agresiune trebuie să înceteze. Trebuie să existe consecințe pentru acțiunile lor. Acest sfârșit tragic ar fi putut fi prevenit. Acum este misiunea vieții mele să mă asigur că moștenirea ei continuă să trăiască și că aceste povești tragice au o voce. Niciun părinte nu ar trebui să aibă acest destin”, a spus mama fetei.

Consiliul școlii a refuzat să comenteze pe fondul anchetei în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Au numit-o animal". Și-a luat viața, sătulă de chinurile la care era supusă la școală. Mesajul tulburător lăsat de copila de 13 ani, înainte să se sinucidă