Antena Meniu Search
x

"Mi-a cumpărat tăcerea". O copilă de 12 ani şi-a denunţat bunicul incestuos în tema despre justiţie pe care o primise pentru acasă, în Franţa

Şase ani de infern, de tăcere şi lacrimi ascunse în pernă. O copilă de 12 ani şi-a denunţat bunicul incestuos chiar în tema despre justiţie pe care o primise de acasă. Pensionarul a fost acuzat acum de agresiune sexuală.

de Monica Palade

la 11.04.2023, 18:37

"Mi-a cumpărat tăcerea". O copilă de 12 ani şi-a denunţat bunicul incestuos în tema despre justiţie pe care o primise pentru acasă, în Franţa - Shutterstock

„Este cineva apropiat de mama mea. Mi-a cumpărat tăcerea. M-a manipulat. A profitat de mine. Îl vedeam de cinci ori pe săptămână. Mama nu mi-a răspuns niciodată la capcanele pe care i le-am întins. Va afla probabil în câţiva ani ce mi s-a întâmplat”, a scris copila în lucrare.

Abuzată sexual de bunicul său 

Ce a scris adolescenta din Grand-Synthe, regiunea Hauts-de-France, la tema la franceză ar fi dus la arestarea bunicului ei, un fost polițist pensionar, în vârstă de 75 de ani, potrivit La Voix de du Nord.

Bunicul ar fi apărut în faţa judecătorilor și miercurea trecută pentru acuzații de agresiune sexuală și corupție asupra unui minor. În cei şase ani, bărbatul i-a cumpărat tăcerea copileu cu jucării şi terorizând-o.

În faţa instanţei, bunicul a negat faptele, în ciuda unei a doua mărturii, cea a mamei fetei, susținând că şi ea a fost victimă a abuzurilor de către tatăl ei în timpul copilăriei.

Bărbatul își va afla sentinţa pe 18 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Mi-a cumpărat tăcerea". O copilă de 12 ani şi-a denunţat bunicul incestuos în tema despre justiţie pe care o primise pentru acasă, în Franţa